KAMMERSAALIST SAI GARDEROOB Tallinna Linnateatri renoveerimistööd on majaga imet teinud

Elu24
Copy
Tallinna Linnateater.
Tallinna Linnateater. Foto: Kuvatõmmis saatest

Tallinna Linnateater andis oma viimased etendused kodustes ruumides 2020. aasta lõpus, kuid siis löödi kopad maasse ning kangid seintesse ja alustati renoveerimistöödega.

2020. aasta lõpus andis Tallinna Linnateater vanas majas oma viimased etendused.

Järgmisel aastal algas juba Laia tänava kompleksi renoveerimine ning esimesed etendused jõudsid sel ajal lavale Salme kultuurikeskuses, mis sai ehitusperioodiks teatri ajutiseks koduks.

Esmaspäevases «Ringvaates» lubati teatrifännidel esimest korda renoveeritud ruumidesse piiluda ja seda kõike koos armastatud näitlejatega. «Peaaegu aasta tagasi käisin ma viimati siin majas ja seda ka siis, kui kõik oli tühjaks lammutatud ning veel kaevati,» meenutab näitleja Piret Kalda «Ringvaates».

«Mul on väga põnev, et mis nendest ruumidest edasi on saanud,» nendib Kalda põnevusega.

Egon Nuter ja Piret Kalda
Egon Nuter ja Piret Kalda Foto: Kuvatõmmis saatest

«Ega ma seda maja ennegi selgeks ei saanud, kuid kui nüüd maja valmis saab, siis õpin ta ühekorraga pähe,» märgib näitleja Egon Nuter

Alo Kõrve meenutab renoveeritud hoones kohta, kus asus kunagi kammersaal. Nüüd asetseb selle saali asemel uus ja uhke Tallinna Linnateatri garderoob, kuhu teatrifännid saavad oma palitud etenduse ajaks hoiule jätta.

Vaata täispikka saadet, et näha linnateatris tehtud töid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles