Aasta meesartist Hunt: tean jah, et paljud mõtlevad, et kes see vend on

Elu24
Copy
Kuldne Plaat 2023. Hunt – aasta meesartist ja aasta album «Nostalgia».
Kuldne Plaat 2023. Hunt – aasta meesartist ja aasta album «Nostalgia». Foto: Tairo Lutter

Hiljaaegu aasta meesartisti auhinna saanud Hunt ütles «Ringvaate» eetris, et on üritanud meediat vältida ning tänapäeval võimaldavad hoopiski sotsiaalmeedia platvormid end pidevalt pildis hoida. «Olen juba viis aastat pannud täie rauaga, nii osavalt, et suurest meediast kõrvale hoidnud.»

Hiljuti jagati popmuusikaauhindu Kuldne Plaat, mida antakse Eesti Esitajate Liidu ja Eesti Autorite Ühingu kogutud faktiliste andmete alusel. Tänavu napsas aasta meesartisti auhinna endale Andrus Muld ehk Hunt.

36-aastane muusik käis esmaspäeval «Ringvaate» stuudios. «Kuidas see võimalik on, et sa oled kõige müüdum artist ja ma ei olnud ausõna kunagi kuulnud ka sinust?» küsis saatejuht Marko Reikop.

«No ju tuleb välja, et hunt on kaval loom, oskab laveerida ja on juba viis aastat pannud täie rauaga, nii osavalt, et suurest meediast kõrvale hoidnud,» ütleb Hunt. «Sihilikult ka, ma väga ei ole selline tähelepanu armastaja. Arvan, et hea muusika müüb end ise ja ei pea pidevalt figureerima.»

Hunt lisab, et võib-olla 20 aastat tagasi oli artistile põhiline see, et ta saaks pildis püsimiseks teles esineda. «Aga tänapäeval on nii palju erinevaid platvorme – Instagramid, TikTokid, Youtube'id –, kus muusika liigub. Aga ma tean jah, et paljud mõtlevad, et kes see vend on.»

Hunt lisab, et tema kuulajaskonnas on inimesi igas vanuses ja seinast seina. «Mitte vaid noored, aga igas vanuses.»

Aasta meesartisti tiitliga pärjatud Hunt elab Põlvamaal, kus tegeleb kalakasvatusega. «Seal on nii palju teha, et... ma just täna tulin Tallinna ja mõtlesin, mis inimesed siin teevad, istuvad ummikus,» naerab ta. «Mul on suur talukompleks, mis nõuab palju hoolt.»

Mees harrastab ka jooksmist ning iga kord sportimas käies teeb heateo loodusele ja korjab tee pealt pudeleid. «Eelmine aasta tegin eksperimendi, aasta aega käisin jooksmas ja sain aastaga tossude raha kokku. Ostsin uued tossud endale. Mõni vaatab küll, et joodik jookseb vist, pudelid näpu vahel. Kolm pudelit vahepeal on vähe, mõnikord panen tee äärde need ja pärast tulen autoga järele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles