Näitleja Märt Koik jättis hüvasti isaga: räägin oma pojale sinust kindlasti!

Elu24
Copy
Näitleja Märt Koik.
Näitleja Märt Koik. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Näitleja Märt Koik kirjutab ühismeedias, et manalateele on läinud tema kallis isa.

Näitleja Märt Koik sõnab Instagramis tehtud postituses, et paremaid sõnu pole ta sellisteks olukordadeks veel välja mõelnud. «Aga sulle meeldiski konkreetsus,» märkis näitleja. 

«Aitäh selle eest, et alati olemas olid. Ma tahan, et sa teaksid, et olid kõige parem isa maailmas ja veel parem vanaisa,» märgib Koik. «Ants küll natuke pelgas sind veel, aga kui ta söögitoolis istus, tegite üksteisele nägusid, nii et vähe ei olnud. Mul on väga kahju, et Ants sind ei mäleta, aga teisalt - tal ei ole praegu nii kohutavalt valus. Aga ma räägin talle sinust kidlasti.»

«Ta peab teadma, et vanaisa Tiit oleks talle kuu taevast alla toonud, kui ta vaid küsinud oleks. Ma tahan olla sama hea isa kui sina, aga sa viisid selle lati stratosfääri. Aga ma saan hakkama. «Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab», eks?» küsib ta. «Tea, et kui minu lapsed kunagi küsivad, et milline nende vanaisa oli, siis ma vastan neile sinu sõnadega: «Vägev, raisk!»

«Ma jään sind mäletama mõtlikult istuvana, selg vastu köögi ahju, käsi põsakil. Selle sama koha peal, kus sa Antsule nägusid tegid ja korduvalt teda naljameheks kutsusid!» kirjutab Koik ja lisab, et sooviks väga isa kallistada ning rohkemat polekski hetkel vaja. «Ma armastan sind!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles