PÄHE MÄÄRITUD TEENUS Viljandlanna märkas telefoniarvel lisarida tundmatult Läti firmalt: ma ei ole rohkem nõus maksma (1)

Chrislin Metsanurm
Copy
Elu24 kollaaž
Elu24 kollaaž Foto: Kuvatõmmised saatest

«Mis mõttes ma olen tarbinud mingit teenust, mille olemasolust ma mitte midagi ei tea?» kurdab viljandlanna Marju «Kuuuurija» saates ja ütleb, et mobiilioperaator Elisa on talle laest võetud teenuse pähe määrinud. Tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ameti sideosakonna juhataja märgib, et iseeneslik liitumine teenusega on üsna välistatud.

«Seekord tulid Elisa arved nädalavahetusel. Esmaspäeva hommikul kell kaheksa suurelt ärritunult helistasin iseteenindusse, küsisin, mis asi see on,» räägib Viljandist pärit Marju «Kuuuurijas». Saatesse tõi ta ebaõiglaselt suur telefoniarve, kuhu oli märgitud teenus, mida ta enda sõnul kunagi kasutanud pole.

Mures viljandlanna sõnab, et jaanuarikuu arve oli lausa 12 eurot suurem kui muidu. «Mõtlesin, et millise teenuse hind on nii palju tõusnud. Võtsin arve lahti ja arve pealt avastasin sellise asja nagu Esteria OÜ eritariifne teenus,» ütleb Marju, lisades, et esmasel vaatlusel polnud tal õrna aimugi, millega tegu on. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles