OLED NENDE SEAS? Need 4 sodiaagimärki on loomadega kõige lähedasemad

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Järgmised sodiaagimärgid on väga osavad mõistmaks ja tajumaks loomade tundeid ja sisemisi seisundeid, mistõttu neil võib areneda loomariigiga lähedane suhe. Kas kuulud ka nende hulka?

Astroloogia võimaldab seletada ja mõista kõike, sealhulgas ka meie lemmikloomi ja suhet nendega. Mõned inimesed mõistavad oma isikuomaduste tõttu loomi paremini kui teised ning vajavad neid enda ümber ka rohkem. 

Sellest aru saamiseks ei piisa ainult päikesemärgist ning inimese sünnikaardis tuleb uurida kindlasti 6. ja 12. maja. 6. maja on seotud otseselt loomade eest hoolitsemisega ning igapäevaste rutiinidega, mis seotud loomapidamisega. Ent see kirjeldab suhet loomadega ka seetõttu, et läbi 6. maja me loome n-ö ebavõrdseid suhteid - selliseid, kus üks on teise suhtes tugevamas seisus ja aitab ning teenindab nõrgemat. See esineb näiteks haige ja patsiendi vahel, kuid kandub üle ka suhetele teist liiki elusolenditega. Seega tugevad asetused sünnikaardi 6. majas räägivad, et inimene võib osata loomadega hästi suhelda ja toime tulla - ta mõistab nende vajadusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles