«MA EI JULGE LAPSI ENAM HOOVIST VÄLJA LASTA!» Ebaõiglaselt lastekaitse hambusse sattunud naine süüdistab endist majaomanikku kiusus

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Foto: Kuuuurija

Esmaspäevases «Kuuuurijas» avaldas tubli pereema koletu loo sellest, kuidas enesele teadmata halvas seisukorras maja ostmine päädis politsei ja lastekaitse ootamatu külastusega. «Tehti Lasteabi telefonile anonüümne vihje, et me lapsed on ohus,» räägib kahe lapse ema saates.

Tartu külje all pealtnäha ilusas majas elab 30-aastane jurist ja kahe lapse ema Marika. Naine tundis, et ei saa oma lugu rääkimata jätta, sest endise majaomaniku kius on tema sõnul juba liiga kaugele läinud. «Ma ei julge lapsi oma hoovist enam väljagi lasta,» räägib ta sellest, millised hirmud teda täna nüüd valitsevad.

Kiusuks nimetab Marika Lasteabi telefonile tehtud anonüümset kõnet, kus väideti, et tema lapsed on ohus, ning millepeale sadas tema elamisse sisse piirkonnapolitseinik koos kahe kohaliku lastekaitsekaitse spetsialistiga. Tänaseks on ta enam kui kindel, et antud loo taga on tema maja endine omanik, kellega on pikalt kohtukaigast veetud.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles