MOENÄDALA MOEFOPAAD Karolin Kuusik: ma ei ole mitte kunagi nii paljude karjuvalt mittestiilsete inimestega koos ühes ruumis olnud

Elu24
Copy
Karolin Kuusik, kollaaž
Karolin Kuusik, kollaaž Foto: Kollaaž/Konstantin Sednev/Eero Vabmägi

Stilist, moekunstnik ja moeajakirjanik Karolin Kuusik avaldas sotsiaalmeedias arvamust eelmisel nädalavahetusel Kultuurikatlas toimunud Tallinn Fashion Weeki külastajate kohta. Tema meelest ei läinud inimesed kohale seetõttu, et tunnevad huvi moekunsti vastu, vaid selleks, et lihtsalt iseennast näidata. Lisaks sellele olid külastajad tema arvates karjuvalt ebastiilsed. Karolin ei ole aga ainuke, kellel üritusest selline arvamus on.

«Ma päriselt ka ei käi tavaelus ringi ega analüüsi inimesi, et kas keegi on stiilne või mitte, aga ma ei ole mitte kunagi nii paljude karjuvalt mittestiilsete inimestega koos ühes ruumis olnud, kui seda oli nädalavahetusel Kultuurikatlas,» jagas stilist Karolin Kuusik pühapäeval enda Instagrami loos.

Karolini sõnul kajastatakse Tallinn Fashion Weeki (TWF) meedias edasi kui kõige ägedamat moesündmust ning intervjuudes ja katteplaanides kasutatakse inimesi, kes on ilmselgelt end vaid näitama tulnud ega tunne päriselt huvi selle vastu, mis laval toimub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles