NÄDALAPROGNOOS Ees on ülitundlik täiskuu, mis puudutab kõige rohkem suhteid

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Pexels

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 3. kuni 9. aprill 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Nädal viib meid taas täiskuuni, mis seekord saabub neljapäeva hommikul kell 07.34 Kaaludes, kuid nagu ikka tajutakse seda juba paar päeva ette ja paar päeva pärast ka. Täiskuu teeb eriliseks asjaolu, et see toimub opositsioonis «haavatud tervendaja» Chironiga, mis viitab, et seekord võivad esile tulla ülitundlikud ja haavatavad olukorrad. 

Kuna täiskuu toimub teljel «mina» versus «meie» (Jäär ja Kaalud), on erilise tähelepanu all suhted, partnerlused, diplomaatia ja tasakaalu otsimine. Need kohad, kus see tasakaal on läinud paigast ära, võivad väga tundlikuks muutuda ja esile tulla. Haavatud egode või isiksuste tõttu keeruliseks muutunud suhetes on võimalik jõuda ka mingisuguse uue tasakaaluni.

Õnneks ülejäänud seisud enne ja pärast täiskuud on toetavad ning aitavad sellest läbi liikuda.

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval leiab aset Merkuuri kvadraat Pluutoga, mis toob suhtlemisse intensiivsust ja mõnikord ka soovi oma seisukohti peale suruda. Vestlused võivad olla mingil põhjusel survestatud või isegi manipulatiivsed. Positiivses võtmes ollakse nüüd tavalisest läbinägelikumad ning võidakse paljastada teiste salasepitsusi. Lisaks on see hea aeg teraapiliseks vestluseks, kuna on võimalik tungida sügavale psüühika varjatud soppidesse ja seal midagi muuta. Kuigi suhtlemises võib tulla ette omajagu kangekaelseid hetki.

Kolmapäeval jõuab Merkuuri sekstiil Saturniga – esmaspäevased väänamised on läbi ning suhtlemine jõuab uuesti stabiilsemale tasandile. See on väga hea aeg vaimseks tööks ja pühendumiseks. Päev võib tunduda isegi mõnevõrra hall, kuna tähelepanu on igapäevatöö, olme ja vajaduste süsteemsel täitmisel. Meeleolu on realistlik ja asjalik. Ent mida rohkem õhtu poole aeg liigub, seda tugevamad on juba eesseisvad suuremad mõjud.

Neljapäeval on Päike ühenduses Chironiga (öösel kell 01.18, see on kindlasti tuntav juba eelneval õhtul); hommikul saabub täiskuu Kaaludes (kell 07.34) ja samal ajal on lisaks Merkuur ühenduses Kuu Põhjasõlmega. Kahtlemata on see nädala kõige intensiivsem aeg!

Päikese-Chironi kohtumine Jääras toob fookusesse ühe isiksuse või egoga seotud haava. Kus oleme oma individuaalsust alla surunud, kartes kas naeruvääristamist, ebaõnnestumist või tajudes oma liigseid puudujääke? Ja mida oleme teinud (võibolla alateadlikult) selle kompenseerimiseks? Siin on kujunenud välja mingi tasakaalutus, mis nõuab nüüd tähelepanu. Tasakaalustamine hakkab toimuma partneri, suhete, diplomaatia ning kokkulepete kaudu. Oma haavatud ego seatud müüride tagant võib pääseda välja, kui avada end emotsionaalselt partnerlusele.

Merkuuri-Kuu Põhjasõlme ühendus Sõnnis viitab, et lihtsad ja konkreetsed sõnad võivad suureks abiks olla. Suhtlemine on võti. Ideetasandil on juba selge, kuhu edasi on vaja liikuda, tuleb lihtsalt asuda selles suunas samme seadma. Sel päeval saabuvad sõnumid võivad olla väga heaendelised ja edasiviivad.

Reedel liigub Veenus sekstiilis Neptuuniga – õhus on romantikat! See on unistav, kaastundlik, armastav ja väga empaatiline seis, mis loob sidemeid hingede vahel. See paneb unistama ja elu peenemaid tasandeid tunnetama. Võib olla suurepärane päev esteetiliseks ja kunstiliseks elamuseks, aga loomulikult ka armastuseks. Inimesed on spirituaalselt avatumad.

Laupäeval liigub Merkuur sekstiilis Marsiga, viies mõtted ja teod omavahel paremasse sünkrooni. See võib olla mõnusalt tegus aeg, mis sobib väga hästi kevadisteks aiatöödeks, aktiivseks tegevuseks looduses ja kõigeks, mis virgutab korraga keha ja vaimu. Samuti on aeg küps, et täiskuu paiku tekkinud plaane ja ideid konkreetsemalt ellu viia või nende suunas vajalikke samme teha. Suhtlemine on energiline ja kiire, kuid mitte konfliktne. Siin on palju käivitavat jõudu.

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval 16.49 – kolmapäeval 00.51

Neljapäeval 15.42 – reedel 09.30

Pühapäeval 12.08–15.57

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles