«Tallinn Fashion Weeki peakorraldaja on ebaeetiline ning ebaprofessionaalne inimene,» ütleb Eesti tuntud stiiliguru Ženja Fokin, kelle sõnul on Tallinn Fashion Week tulede ja viledega tublisti sponsoreid kaasanud, kuid suursündmusel on paar aga juures. «Ma absoluutselt ei saa aru Ženja vaenust,» nendib peakorraldaja Anu Kikas.

Nädalavahetusel toimus Kultuurikatlas kauaoodatud suursündmus Tallinn Fashion Week. Alati üritustel figureeriv stiiliguru Ženja Fokin aga sel aastal moepeost osa ei võtnud, sest oli Miss Raplamaa 2023 valimise õhtujuht. Siiski otsustas Fokin oma eemalejäämist kommenteerida Instagramis, kus ta avaldas pealinna moenädala kohta karmi kriitikat. «Tallinnas pidi mingi moeüritus toimuma. Ups, ainult stiil ja mood on puudu,» teatas bravuurikas Fokin oma jälgijatele.

Elu24 uuris Fokinilt sellise kommentaari põhjust ning mees vastas, et viib meid suurima heameelega moemaailma köögipoolele ja kergitab katteloori asjadelt, mis on tegelikult siseringkondades väga ammu käärima läinud.

Kommentaarid
Copy