Fitnessikaunitar Erna Husko kohting võttis karmi pöörde: tahtsin lihtsalt koju minna!

Elu24
Copy

Praegu Tallinnas viibiv fitnessikaunitar Erna Husko käis nädala keskel kallimaga Soomes kohtingul. Õhtu võttis Eesti juurtega kaunitarile aga karmi pöörde ning ta pidi oodatust varem koju minema.

Soome kõmumeedia on juba pikalt kirjutanud, et Eesti juurtega personaaltreeneri ja sisulooja Erna Husko (25) ja sisulooja Jaakko Parkkali (27) vahel susiseb. Kuigi noored ei ole oma suhet kinnitanud, veedavad nad üksteisega ikka ja jälle koos aega.

Üks Erna ja Jaakko kohting toimus 29. märtsil ja hetki õhtust jagas fitnessikaunitar Instagrami-lugudes, vahendab Seiska

Noored otsustasid kolmapäeva õhtul pärast trenni kinno minna ning enne filmi algust joodi veidi šampanjat. Popkornist Erna loobus, sest ta oli märtsis karmil dieedil.

Vahetult pärast seda, kui Erna oli popkorni mittesöömise kohta postituse teinud, ilmus ta taas ühismeediasse. Fitnessikaunitar teatas, et kohting oli võtnud karmi pöörde.

«See film on nii häiriv,» tõdes Erna, «ma tahan lihtsalt koju minna, see oli nii kohutav!»

Fitnessikaunitar lisas hiljem, et film tõi esile negatiivseid emotsioone tema minevikust. «Pidin poole filmi pealt lahkuma, sest ma ei tundnud ennast hästi ja see oli liiga stressirohke.»

Erna endast välja viinud film on Hollywoodi staaridest pungil «Babülon», kus peaosi mängivad Brad Pitt ja Margot Robbie. Musta huumoriga täidetud film räägib 1920ndate Hollywoodist ja meelelahutusmaailmast.

Kriitikud on filmi kohta avaldanud vastuolulisi arvustusi ja Rotten Tomatoese keskkonnas on «Babüloni» hinnang nii kriitikute kui tavakülastajate seas napilt üle 50 protsendi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles