BLOGI JA GALERII «Kogu kompott oli suurepärane!» Tasavägises «Tähtede tähe» saates selgusid tulevased kodumaised räpikunnid ja -kuningannad (2)

Copy
Stefan Airapetjan
Stefan Airapetjan Foto: Mardo Männimägi

Taas on käes pühapäev ja see tähendab vaid üht: aeg on veeta õhtu koos muusikasõuga «Tähtede täht»! Sel nädalal panevad meie säravad tähed end proovile hiphopižanris.

Juba kell 20.05 algab meelelahutuslik Kanal 2 muusikasaade «Tähtede täht», kus armastatud artistid selgitavad välja, kes on parimatest parim igas muusikažanris. Esimene saade oli väga tantsuline, sest siirduti 70ndatesse, disko kuldajastusse. Teises võeti välja must lainer ja rokiti hard rock'i žanri mitmekülgses maailmas. Esimese ja teise saate võitsid vastavalt Getter Jaani ja Synne Valtri.

Sel pühapäeval proovitakse kätt aga hoopis hiphopižanris.

Saates panevad oma laulu- ja tantsuoskused proovile Stefan Airapetjan, Jaagup Tuisk, Synne Valtri, Getter Jaani, Tõnis Sarap, Peeter Oja, Alika Milova ja Elina Nechayeva. Saadet juhib alati särav ja otsekohene Jüri Butšakov.

Tähtede esitusi kommenteerib kolmeliikmeline ekspertide kogu, kuhu kuuluvad muusikaprodutsent Andrei Zevakin, lauljatar Lenna Kuurmaa ja terava keele poolest tuntud muusik Mihkel Raud.

Võitja selgub tänu stuudiopublikule. 

Tagasi üles