ESIMESED BEEBIPILDID ⟩ «Suure paugu teooria» staar Kaley Cuoco sai emaks

Elu24
Copy
Näitlejad Tom Pelphrey ja Kaley Cuoco 2023. aasta jaanuaris Kuldgloobuste auhinnagalal.
Näitlejad Tom Pelphrey ja Kaley Cuoco 2023. aasta jaanuaris Kuldgloobuste auhinnagalal. Foto: AP/Scanpix

Näitleja Kaley Cuoco, kes on enimtuntud komöödiasarjast «Suure paugu teooria», sai emaks! Cuoco teatas rõõmusõnumist ühismeedias koos mitme imearmsa beebifotoga. 

Näitleja Kaley Cuoco (37) üllatas oktoobris fänne ja teatas, et ta on lapseootel. Nüüd on näitlejanna pisitütar ilmavalgust näinud.

«Tutvustan, Matilda Carmine Richie Pelphrey, meie elu uus valguskiir!» teatas Cuoco oma Instagrami kontol esimesel aprillil. Näitlejanna täpsustas, et tütar sündis 30. märtsil ja tänas postituses nii lähedasi kui ka meditsiinitöötajaid.

Postitusele lisas Cuoco mitu fotot nii tütrest, endast kui ka kallimast, lapse isast Tom Pelphrey'st. 

Möödunud aastal teist korda lahutanud Cuoco kallim postitas rõõmustava uudise ka oma Instagrami kontole. Ta lisas postitusele ohtralt fotosid. 

Cuoco kohtas 40-aastast Pelphrey', kes on samuti näitleja, tänu tööle, sest mõlema mänedžerid kuuluvad ühte ettevõttesse, vahendab Page Six. «Mu mänedžer võttis mind sarja esilinastusele kaasa ja seal ma teda kohtasin,» rääkis Cuoco möödunud oktoobris. Naine pidas silmas Netflixi sarja «Ozark», kus Pelphrey mängib. «See oli maagiline. See oli ideaalne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles