USA poliitik asus poja enesetapu järel võitlusesse teiste noorte päästmise nimel

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Brandon Guffey
Brandon Guffey Foto: Ekraanitõmmis videost.

17-aastane Gavin Guffey oli just lõpetanud keskkooli ja valmistus ülikooli minekuks, kui ta sattus väljapressimise ohvriks. Kuna petised ähvardasid lekitada tema alastipildid, otsustas noormees oma elu lõpetada. Gavini poliitikust isa Brandon Guffey leevendab oma valu tegutsemisega selle nimel, et teiste noortega nii ei juhtuks.

17-aastane Gavin Guffey soovis saada kunstiõpetajaks ning tegi plaane ülikooliõpinguteks. Paraku sattus noormees aga olukorda, millest ta väljapääsu ei näinud. Kui noormehe isa Brandon Guffey Lõuna-Carolinas asuvas kodus 27. juuli varahommikul telefonis sõnumit kirjutas, kuulis ta järsku vannitoast suurt müra. Ta kargas püsti ja hüüdis oma poega Gavinit, kes oli end vannituppa lukustanud. Kuna poeg ei vastanud, lõi isa jalaga ukse lahti ja nägi oma last maas lebamas. Poja elutut keha süles hoides jõudis temani karm tõde: poeg oli endalt elu võtnud.

«Ma pole kunagi varem kogenud midagi sellist. Säärast suurt valu,» tunnistas isa väljaandele People. «Kuni tänase päevani on endiselt väga valus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles