VIDEO ⟩ Moenädalal uue pepuga uhkustanud kaunitar: see kõik on täiesti naturaalne!

Copy

Tallinn Fashion Weeki esireast tabasime erakordselt pilkupüüdva kolmiku. Ühel neist oli juukseid ehtimas kõigi aegade suurim peapeenar, teisel kolm kokku õmmeldud parukat ja kolmandal umbes meetrise läbimõõduga kübar.

Kuid veelgi põnevamaid asju selgus vestluse käigus. Kui kaua kulub sellist masti kaunitaridel aega, et end sündmuse eel õide lüüa?

Miks te armastate Tallinn Fashion Weeki?

«Tallinn Fashion Week on see koht, kus ma panen oma kõige vägevama enda välja,» teatab tulihingeline fashionista Mari-Liis Meremaa. (vasakul)

Loe ka seda: SUUR GALERII | TFW parimad riietujad võitsid südameid Ukraina teema, värvi ja paljastustega

«See on koht, kus vaadata teisi ja näidata ennast,» arvab Nordika (keskel). «Kõik on julged, väga ilusad, panevad kõike ekstramad outfitid selga.»

«Me saame katsetada uusi looke,» lisab Vilita (paremal).

Kui kaua aega kulub, et selline uhke välimus valmis meisterdada?

«Vähemalt neli-viis tundi,» tunnistavad drag-diivad. «Aga komplekti valmistamine nõuab nädalaid!» Liibuva ülikonna disainimisele kulus terve märtsikuu.

Kuid silma hakkas muudki peale uhke meigi, suurte peakatete ja eriliste kostüümide - Nordika eputas publiku seas uue pepu ja rinnapartiiga. Kust see nüüd äkitsi talle külge hakkas?

Uhked kurvid on sedavõrd prominentsed, et kipuvad isegi eestvaates kaadrisse. Samuti on keskkoht kuidagi veelgi olematumaks kahanenud. Kas keegi on salaja noa all käinud? Seda kõik saab videos lähemalt uurida ja ise otsustada, millega tegu. Väidetavalt on kõik täiesti loomulik...

Vaata videot!

Vaata ka galeriid - kuidas tundub?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles