VAHVAD KLÕPSUD Tippkokk Joel Ostrat hakkas põllumeheks

Elu24
Copy
Joel Ostrat
Joel Ostrat Foto: Margus Ansu/Tartu Postimees

«Nii meist saidki põllumehed,» ütleb tippkokk ja restoranipidaja Joel Ostrat ning jagab vahvaid fotosid, kus tomatitaimede ettekasvatamisega askeldab ka tema poeg ning südamedaam Laura.  

Joel Ostrat annab Instagramis teada, et tegeleb nüüd lisaks kokkamisele ka põllumajandusega ning on alustanud tomatite kasvatamisega. «Nii meist saidki põllumehed,» ütleb ta fotode juurde ning lisab, et esimesed eriti erilised tomatitaimed said mulda 29. märtsil. Taimi oli kokku tervelt 114. 

Ostratil on taimekasvatusest igati positiivsed emotsioonid ning ta peab seda põnevaks väljakutseks. «Esiteks, vinge tegevus. Teiseks, õige tegevus. Kolmandaks, see on tulevik,» jagab ta. «Plaan põllumajandusega algust teha. Peagi uudiseid peenra vahelt,» lubab Ostrat ning jagab pilte sellest, kuidas tomatiseemned mulda saavad.

Tippkokk avaldab, et on saanud palju häid nõuandeid tomatite kasvatamiseks veebilehelt potitomat.ee.

Üks Ostrati jälgijatest on talle postituse all andnud järgmist nõu: «Mina paneks sortide vahele mingid eraldajad, sest lihtne on neil pallikestel nihkuda ja segamini minna. Mul juba juhtus see mõned päevad tagasi. Vahet ju tegelikult ei ole, sest lõpuks jõuavad nad kõik ju kõhtu, aga siiski tahaks aru saada, kes see on, kes maitseb paremini,» ütleb fotosid kommenteerinud Aime. 

Ostrat on viimasel ajal jaganud sotsiaalmeedias mitmeid pilte, kus ta poseerib koos Lauraga, kelle meedia on tituleerinud tema uueks pruudiks. Eelmise aasta augustis teatas telekokk sotsiaalmeedias, et tema ja sisekujundaja Therese Ostrati kooselu on lõppenud. «Kasvatame jätkuvalt ühiselt oma armsat poega,» avaldas Therese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles