GALERII ⟩ Kanal 2 «Tähtede tähe» staarid pakuvad sel korral maailmaklassi etteasteid hiphopirütmides

Elu24
Copy

Sel pühapäeval tuleb Kanal 2 muusikalise telesõu «Tähtede täht» võistlejatel võtta maksimum oma kopsumahust, tõmmata jalga mõnusad tossud ja asuda kibekiirelt sõnu ritta seadma. Hiphopivoorus näitavad end uuest küljest kõik kaheksa tähte!

Riimitulistamise väljakutse võtavad vastu Stefan Airapetjan, Jaagup Tuisk, Synne Valtri, Getter Jaani, Tõnis Sarap, Peeter Oja, Alika Milova ja Elina Nechayeva.

Hiphopisaate etteasted nõuavad tähtedelt head võhma: oluline on nii kopsumaht kui ka hea füüsiline vorm, sest numbrid tulevad tõeliselt tantsulised. Elina Nechayeva treenib enne saadet oma vastupidavust jõusaalis rühkides. «Ma üritan iga hommik teha joogat ja kui ma tunnen, et kehal ja häälel ei ole sidet, siis ma teen kätekõverdusi ja seisan planguasendis,» räägib Elina.

Ka Jaagup Tuisk kinnitab, et füüsiline vastupidavus ja diktsiooniharjutused on enne pühapäevast vooru äärmiselt tähtsad. Tema plaanib võhma treenida trenažööri peal laulu harjutades. «See käib nii, et laul on kogu aeg korduse peal, ja enam-vähem nii saab selle võhma loodetavasti heaks,» kirjeldab Jaagup.

Sel korral lisavad tähtede etteastetele hiphopilikku võnget Tähtvere tantsukeskuse säravad tantsijad ning Stefan ja Peeter Oja on oma esitustesse kaasanud ka lavapartneri. Stefani loole annab vürtsi juurde ansamblist Svjata Vatra tuntud Ruslan Trochynskyi ning Peetri etteastes teeb kaasa tema pikaaegne lavapartner Katrin Karisma.

Räpirütmidest tulvil esitusi asub hindama kolmeliikmeline ekspertide kogu, kuhu kuuluvad muusikaprodutsent Andrei Zevakin, lauljatar Lenna Kuurmaa ja terava keele poolest tuntud muusik Mihkel Raud.

Kes on Eesti hiphopi uus särav täht, selgub juba pühapäeval kell 20.05 Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles