PÄEVAHOROSKOOP 31. märts: Kaksikud kipuvad kergema vastupanu teed minema, Sõnnil on raske üksindust taluda

Copy
Foto: Shutterstock

Ja kohe-kohe ongi üks kuu aastast jälle seljataga! Rõõmsat reedet!

JÄÄR 

Sõbrad võivad sulle survet avalda, et sa oma kohustused edasi lükkaks ja nendega koos hoopis midagi lõbusat ette võtaks.

SÕNN

Tahad väga inimeste keskel olla, üksindust on raske taluda. Kontaktid võivad seejuures üsna pealiskaudseks jääda.

KAKSIKUD

Ahvatlused tunduvad olevat selleks, et neile järele anda. Kipud minema kergema vastupanu teed ja tegema valikuid tunde ajel.

VÄHK

Küllap eelistad pigem hobidele kui kohustustele pühenduda. Sul õnnestub päris hästi väljendada oma emotsioone loomingu kaudu.

LÕVI

Hoia silm peal oma rahalistel väljaminekutel! Kaubanduskeskuses jalutamine võib lõbu pakkuda, võid osta ilusaid, aga mõttetuid asju.

NEITSI

Võid kallima suhtes küllaltki nõudlik olla. Sul on vaja, et ta sulle oma tundeid kuidagi kinnitaks, armastust avaldaks.

KAALUD

Äriasjad sujuvad lausa suurepäraselt, kui sa meeldivale suhtlusele rõhku paned. Sinu siirale naeratusele ei suuda keegi vastu panna.

SKORPION

Pelgalt kohusetundest mingite ülesannete täitmine on nüri. Kui tegutsed ilma lustita, ei ole ka tulemused suurt väärt.

AMBUR

Ilusad asjad püüavad sinu pilku. Võid pikemalt mõtlemata suurema summa raha välja käia, et midagi kaunist osta või kellelegi rõõmu valmistada.

KALJUKITS

Tahad olla inimeste hulgas, tunda rõõmu suhtlemisest. Ilmselt ei paelu sind täna sügavad ja tõsised teemad, oluline on meeldiv melu.

VEEVALAJA

Väga suur tööind sind täna ilmselt ei valda. Tahaksid kergemini läbi ajada, jõuda tulemuseni pigem kavaluse kui pingutamise abil.

KALAD

Töises asjaajamises võib isiklik sarm suurt rolli mängida. Pole välistatud, et keegi kolleegidest või klientidest püüab sinuga flirtida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles