KIIKA KAADRI TAHA ⟩ Laura Põldvere näitab, kuidas sündis uue singli omanäoline musavideo

Elu24
Copy
Laura Põldvere.
Laura Põldvere. Foto: Konstantin Sednev

«Vaatamata loo kõlale ei tahtnud me, et selles videos oleks ma ümmargusel laval, diskopall pea kohal,» räägib lauljatar enda uuest loost «Lilled jäävadki Sulle». Nüüd on Laura avaldanud ka klipi sellest, kuidas muusikavideo valmis ja mis kõik kaadri taga toimus.

Möödunud nädalal avaldas Laura Põldvere uue singli «Lilled jäävadki Sulle».

Loo sõnum juhib tähelepanu naiste ebakindlusele. «Sotsiaalmeedia paneb meid iga päev olukorda, kus võrdleme ennast teistega, pidades ennast koledaks, rumalaks, paksuks. Oluline oleks leida õnn ja rõõm eneses ning mitte unustada, et maailm hoiab hulle,» sõnab Laura.

Loole valmis ka omapärane muusikavideo. «Vaatamata loo kõlale ei tahtnud me, et selles videos oleks ma ümmargusel laval, diskopall pea kohal. Kontrastne pildikeel on loodud selleks, et tõmmata tähelepanu loo sõnumile,» nentis Laura. Ta kannab enda videos 24 sorti lilledest valmistatud kleiti.

Lauljatar jagas enda Instagrami jälgijatega ka kaadritetagust videot sellest, kuidas muusikavideo filmime kulges.

Loo produtsent Magnus Müürsepp sõnas, et sellega taheti jutustada lugu konfliktist inimese sise- ja välismaailma vahel, kasutades selleks lilli ja roostes põrandat. 

«Inimese katkine sisemaailm on seesama kinnine ruum seal videos. On hull, kui inimene satub oma emotsioonide lõksu, veel hullem aga on see, kui on võimalus sealt põgeneda, aga inimene ise ei soovigi lahkuda,» lisas ta.

Vaata muusikavideot ja kuula uut lugu siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles