Orm Oja restoranide sulgemisest ja õiglasest töökultuurist: oleme ausad, pole midagi nii roosilist

Sten Talivee
Copy
Foto: Raul Mee

Kuku raadio hommikuprogrammis «Ärataja» käis külas tippkokk Orm Oja, kes rääkis põhjustest, miks näitab tõusutrendi see, et toidukohad sulgevad järjest uksi. Mis on juhtunud?

Kuku raadio hommikuprogrammi saatejuhid Siiri Mihkelson ja Kristjan Gold uurisid tippkokk Orm Ojalt, mis on tema hinnangul selle põhjuseks, et toidukohad järjest uksi sulgevad.

Spekuleeriti selle üle, kas energiakriis ja inflatsioon võivad olla ühed mõjutajad. Orm Oja vastab: «Tegelikult need muudatused on siin ju toimunud viimased kaks-kolm aastat. Kui vaadata neid restorane, mis olid koroonakriisi alguses veel viimaseid nädalaid lahti ja siis panid ennast kinni, eks see võib-olla näitas mõnevõrra omanike majanduslikku mõtlemist ja rahaga ümber käimist.»

Märksõnad

Tagasi üles