ÕNNESOOVID ⟩ Sandra Nurmsalu perre sündis viies laps

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Sandra Nurmsalu.
Sandra Nurmsalu. Foto: Konstantin Sednev

«Väike vägilane valis sündimiseks kauni kuupäeva 23.03.2023, mis on rahvusvaheline karupäev,» teatab lauljatar Sandra Nurmsalu ühismeedias, et tema ja elukaaslase perre on sündinud viies laps.

«Oli müstiline hetk. Ma astusin sünnitusmaja uksest välja ja ulatasin sulle meie poja. Just sel kevadisel hetkel hakkas langema lumehelbeid – olime vaid meie kolmekesi, eriline vaikus ja esimese kohtumise kordumatus. Sa pistsid mulle kätte kimbu imeilusaid roose, mille keskel väike karumõmm,» jagab lauljatar Sandra Nurmsalu ühismeedias kordumatut hetke.

«Väike vägilane valis sündimiseks kauni kuupäeva 23.03.2023, mis on rahvusvaheline karupäev. Olles ise ka vägev nagu karu – 56 cm pikk ja kaaludes 4064 grammi,» märgib viienda lapse ilmale toonud Sandra.

Ta tõdeb postituses, et kõik eelmised neli last on olnud väiksemad, kuid seekord otsustas nende talusse sündida üks karumõmm, sest maatööd vajavad ju suuri ja tugevaid mehi. «Aitäh Loojale meie viienda imelise kingituse eest!» tänab Sandra taevaseid jõude.

Lapseootusest teatasid Sandra Nurmsalu ja tema elukaaslane Tarmo Kask alles hiljuti. «Meie viies õnn! Tänutundes jäänud oodata veel viimased nädalad,» seisis 24. veebruaril tehtud ühismeediapostituses.

2010. aastal sündis paarile tütar Crystal Ingrid ning 2015. aastal tütar Flora Lee. Neli aastat tagasi lisandus perekonda aga poeg Tristan Ekke. Neljas laps, taas kord tütar, sündis perre 2020. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles