KLÕPS ⟩ Hiljuti tütre ilmale toonud lauljatar Kéa näitas moeõhtul laitmatut vormi

Elu24
Copy
Eesti Laul 2021 esimene poolfinaal. Kéa.
Eesti Laul 2021 esimene poolfinaal. Kéa. Foto: Remo Tõnismäe

Möödunud aasta detsembris esiklapse ilmale toonud lauljatar Kéa jagab ühismeedias kaunist fotot moeõhtult, millel näitab oma suurepärast vormi.

«Mõnus naistekas Max Maras,» jagab lauljatar Kéa, kodanikunimega Ketter Orav Instagramis kaunist fotot moeõhtult. 

«Kui lõpuks antakse roheline tuli trenni tegemiseks,» jagas ta elevusega, kui keisrilõikest oli möödas kaheksa nädalat, et saab taas hakata vormi lihvima.

Uudise lapseootusest tegi Kéa teatavaks möödunud aasta juuli teises pooles, kui jagas Instagramis, et tema pere saab peagi täiendust.

«Ei jõua ära oodata uue elu algust! See aasta on juba totaalselt täidetud armastusega... Kallis laps – nii-nii tänulik, et valisid meid! Me anname endast parima,» kirjutas naine oma Instagrami kontol, jagades armsat fotot kasvavast beebikõhust.

«Meie armas Amburi-tüdruk saabus iseloomukalt siia maailma teisipäeval, 06.12.2022 kell 22.33 erakorralise keisriga,» kirjutas vastne ema Instagramis möödunud aasta detsembri keskel, jagades fotosid nii haiglast kui vastsündinust. Tütar sai nimeks Elli.

30-aastane Ketter, esinejanimega Kéa, sai tuntuks 2016. aastal, kui jõudis looga «Lonely Boy» Eesti Laulu finaali. 2021. aastal oli ta samal konkursil looga «Hypnotized» üks poolfinalistidest. Ketteri ema on tunnustatud laulja ja laulupedagoog Kare Kauks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles