PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 30. märts: Veevalaja meeltes valitseb segadus, Sõnn vajab närvikõdi (1)

Copy
Foto: Shutterstock

Toredat neljapäeva!

JÄÄR 

Sul tasub lähedased inimesed oma ideedesse pühendada, nendega tulevikuplaanide üle arutleda. Ole avameelne ja sind aidatakse.

SÕNN

Veenus kohtub äkilise Uraaniga, mis võib tuua üllatusi suhete valda. Vajad natuke närvikõdi, sind köidavad salapärased inimesed.

KAKSIKUD

Emotsioonid võivad kiirelt vahelduda, sind valdab sisemine rahutus. Sa ei saa ise ka hästi aru, mida tegelikult tahad ja vajad.

VÄHK

Üsna hea päev koosolekute või ajurünnakute korraldamiseks. Mõttekaaslastega koos asjade üle arutledes sünnivad lennukad ideed.

LÕVI

Infot on palju ja see liigub kiiresti. Ilmselt kuuled huvitavaid uudiseid, ent igal juhul tasub kontrollida, kas kuuldul on ka tõepõhi all.

NEITSI

Kaasinimesed võivad täna mõjuda pealetükkivalt ja väsitavalt. Tunned vajadust põigelda eemale nende eest, kes sind mõjutada proovivad.

KAALUD

Äriasjus tasub hoogsalt toimetada. On hea hetk oma tegevuse reklaamimiseks, võimalike klientide ligimeelitamiseks ja mõjutamiseks.

SKORPION

Lihtne on vastassoole muljet avaldada. Taipad lennult, kellele mida öelda, et tema soosingut võita või teda mõjutada.

AMBUR

Oma tarkust ei ole vaja kiivalt enda teada hoida. Sul on infot, mida teistega jagada ning mis võib neile suureks abiks olla.

KALJUKITS

Sul on lihtne kõrgemal positsioonil olevate inimeste tähelepanu võita ja nende heakskiitu välja teenida. Võiksid ülemusele häid ideid esitleda.

VEEVALAJA

Sinu sisemaailmas on mõningane segadus. Et iseendast paremini aru saada, on mõistlik hea sõbraga avameelselt mõtteid ja tundeid jagada.

KALAD

Hea päev selleks, et kallimaga koos midagi huvitavat teha, näiteks väike väljasõit ette võtta. Tasub ka ühist tulevikku planeerida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles