«MIND EI OLE 75 AASTA JOOKSUL KA NII PALJU SOLVATUD!» ⟩ Telekaamerate ees kommentaare jaganud majahaldur sattus vihalaviini alla

Chrislin Metsanurm
Copy
Kortermaja. Pilt on illustreeriv.
Kortermaja. Pilt on illustreeriv. Foto: pexels.com

Kuue aasta tagune võimuvõitlus majahalduri ja elaniku vahel kriibib tänaseni Viljandimaal elava naisterahva hinge. «See läks tema poolt ikka väga-väga isiklikuks,» ütleb ta, lisades, et majahalduril on hea nina just nende inimeste peale, kellega saab kergesti manipuleerida. «Enne ma ei oska midagi öelda, kui ma ei tea konkreetseid situatsioone, et saaksin olukorda selgitada!» kommenteeris korteriühistutele haldusteenuseid osutav Reigo Rannu.

Pärast 13. märtsil eetris olnud «Kuuuurija» saadet tuli korteriühistutele haldusteenuseid osutava Reigo Rannu kohta mitmeid vihjeid, et majahaldur ei ole pädev oma tööd tegema. «Ta kahmab endale kokku nii palju ühistuid, et ta lihtsalt ei suuda kvaliteetset tööd teha,» räägib Viljandimaal elav Tiina, kelle maja halduriks sai kuus aastat tagasi valitud just Reigo Rannu. 

«Kõik meie maja elanikud vaatasid seda «Kuuuurija» saadet ning naersid, sest teame teda läbi ja lõhki. See jutt, et tema laupäeviti tööd teeb, on lihtsalt puru silma ajamine, kuna on näha, et tegemist on tema tegemata tööga,» ütleb Tiina, kelle arvates on Rannu käsi mängus selles, et Võhmas asuv kortermaja valmis ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles