Keili Sükijainen taastub jõudsalt operatsioonist: ärgates oli päris rets valu

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Keili Sükijainen
Keili Sükijainen Foto: @keilis Instagram

Saatejuht Keili Sükijainenil algas nädal täbara olukorraga. Nimelt juhtus Keilil ööl vastu esmaspäeva tema sõnul friikõnnetus, mille järel vajas ta teisipäeval lausa operatsiooni.

«Opp läks hästi, vardad sees ja mu väike luu hakkab nüüd tublisti kokku kasvama,» rõõmustab Keili pärast operatsiooni sotsiaalmeedias.

Saatejuht tunnistab, et oli veel viimase hetkeni suuresti pabinas. «Kõik arstid, õed ja personal üldse panid mind nii hästi tundma, et hirmupoiss kadus ka. Pärast ca 45 minutit operatsiooni ärgates oli päris rets valu, aga õnneks anti kohe paar vingemat ravimit ja nüüd hõljun,» märgib ta.

«Mul soovitati öösel ikka haiglasse jääda, aga no vaadake, nad panid ise kõrremahlakese mulle. Pole miskit hullu, olen turvaliselt proffide hoole all. Südamest aitäh, erakorralise ortopeedia osakond ja kliinikum,» tänab Keili.

Keili taastub jõudsalt operatsioonist
Keili taastub jõudsalt operatsioonist Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Heategevusliku «Südamesoovi» saatejuht Keili Sükijainen avaldas esmaspäeva õhtul ühismeedias, et tal on üks valus ülestunnistus. «Kui sa mõtlesid, et sinu nädal ei alanud kõige ilusamini, sul on täielik sinine esmaspäev käsil, siis mõelge uuesti,» ütles Keili Instagrami-loo alguses ja näitas kaamerale oma lahasesse pandud kätt.

Mis siis täpselt juhtus? «Põhimõtteliselt 24 tundi tagasi lähen mina siis kodus magama, ma ei tea, kuidas see võimalik oli, koperdasin kuidagi voodi ääre otsa nii, et mu näpp käis tagurpidi, luust välja,» kirjeldas Keili, pidades silmas oma väikest sõrme.

«Mul on luumurd. EMOs mõtlesin, et pole hullu, tõmbavad selle reaalselt tagasi ja mida iganes. Siis nad tegid kaks pilti ja said aru, et selle kipsiga ei fikseeri midagi. Ehk siis ma pean operatsioonile minema, homme [kell] 7.20 lähen Tartus operatsioonile.»

Keili avaldas, et talle paigaldatakse operatsiooni käigus kruvi, et sõrmeluu fikseerida, ent hiljem tuli välja, et pannakse vardad. «Ma ei tea, kuidas see võimalik on!? Ma ei ole nii kobakäpp,» imestas Keili ühismeedias, «mul ei ole kunagi tervisega mingeid probleeme olnud. Ma olen ühe korra elus operatsioonil käinud, seda ka erakliinikus, lõigati mandlid ära. Ma täiega kardan haiglaid ja nüüd mul on poole aasta jooksul kaks sellist õnnetust. Kõigepealt põlvega, nüüd käega.»

Keili näitas oma fännidele ka röntgenipilti, mis luumurrust tehti.
Keili näitas oma fännidele ka röntgenipilti, mis luumurrust tehti. Foto: Kuvatõmmi Instagrami-lugudest

Saatejuhile jäi lõplikult arusaamatuks, kuidas selline õnnetus üldse juhtuda sai. «Mulle ei mahu pähe, kuidas selline friikõnnetus juhtuda sai ja miks minuga?» Lisaks kirjutas ta Instagrami-lugudesse: «Miks minuga sellised asjad juhtuvad? Mul on reaalselt traumapunkti kliendikaarti vaja varsti.»

«Ma olen väga õnnetu. Ja ma väga kardan seda operatsiooni, sest ma saan aru, et see luumurd on päris tõsine,» ohkas Keili. «Mul ei ole sõnu. Soovige mulle edu, et homme kõik hästi läheks ja see paranemine võimalikult valutu oleks.»

Oma õnnetusest rääkides avaldas Keili Instagrami-lugudes, et kuigi ta mõtles EMOs, kui valus, paha ja õnnetu kõik on, siis sealsed töötajad olid väga abivalmid. «Tartu EMOs olid reaalselt kõige armsamad arstid ja õed, kes tegutsesid nii profilt ning tõmbasid vähemalt pool mu hirmust alla. Südamest aitäh!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles