PÄEVAHOROSKOOP 29. märts: Kaljukitse meeleolud võivad olla kõikuvad, Vähi mõtted on armuasjade juures

Copy
Foto: Shutterstock

Kaunist kolmapäeva! 

JÄÄR

Sul tuleb tööasjadega tegeleda, ehk ka probleeme ja möödarääkimisi lahendada. Mida paremini keskendud, seda kiiremini see läheb.

SÕNN

Hoia silmad-kõrvad lahti. Ainult iseenese tarkusest ei pruugi täna piisata, teiste abiga leiad vastused küsimustele, mis sind painavad.

KAKSIKUD

Ehk tahad aja veidikeseks maha võtta. Vajad mõne tunni, et olla üksinda ja analüüsida seda, mis toimub sinu südames ja peas.

VÄHK

Küllap on mõtted armuasjade juures. Kui tänased kohustused ei võimalda sul kallimaga kohtuda, oled mõtteis ikkagi koos temaga.

LÕVI

Tööl võib minna rabelemiseks. Võib-olla on veel pooleli asjad, mis oleks pidanud juba valmis olema. Sul tuleb omajagu pingutada.

NEITSI

On hea, kui saad aega enda tahtmist mööda planeerida. Meeldivad tegevused edenevad palju kiiremini kui rutiinsete kohustuste täitmine.

KAALUD

Küllap proovid töödega kiiresti valmis saada. Tahaksid ehk tavapärasest varem koju jõuda, head sööki ja meeldivat äraolemist nautida.

SKORPION

Eile alustatud asjade jätkamine läheb sujuvalt. Mida rohkem jõuad täna ära teha, seda kergem on sul töönädala lõpus.

AMBUR

Küllap tegeled suure osa päevast sellega, et lähiajal toimuvateks üritusteks valmistuda. Äri- ja rahaasjadki vajavad ajamist.

KALJUKITS

Meeleolud võivad olla kõikuvad, ent palju on abi sõprade toest. Nemad julgustavad sind jätkama pooleli olevaid tegemisi.

VEEVALAJA

Maad võivad võtta nostalgilised meeleolud. Meenutad möödunud aegu heldimusega, ehk on olemine pisut nukker.

KALAD

Võid enda üle uhkust tunda – küllap oled nädala algul ära teinud rohkem, kui plaanis oli. Ehk saad veidikene tempot aeglustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles