ENNE JA PÄRAST ⟩ Julgete lahenduste abil sai pealinnas asuvast kahetoalisest korterist pilkupüüdev üürikodu

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
«Kodud rahaks» korter enne ja pärast värskenduskuuri.
«Kodud rahaks» korter enne ja pärast värskenduskuuri. Foto: «Kodud rahaks» / Kanal 2 / Eduard Stogov / Elu24 kollaaž

Seekord tõttasid Keili Sükijainen ja sisustusentusiast Merlin Miido saates «Kodud rahaks» appi korteriomanik Kadrile, kes unistas oma Tallinnas Sikupilli asumis asuva kodu väljaüürimisest, et saada seeläbi tõuge enesearenduseks.

Kadri korter oli hiljuti remonditud ja seega päris heas korras, kuid heledad seinad ja kena mööbel jäid korteriomaniku arvates kokkuvõttes igavaks. See andis Merlinile võimaluse fantaasia lendu lasta ja katsetada eriti julgeid lahendusi, et valmiks kodu, mis iga peatuja pilku püüaks.

Vaata galeriist, milline oli korter enne ja milline näeb see välja pärast värskenduskuuri:

Saates «Kodud rahaks» tõttavad saatejuht Keili Sükijainen ja sisustusentusiast Merlin Miido appi korteriomanikele, kelle üürikorterid alles ootavad oma tähetundi. Et ajale jalgu jäänud või hoopis olematu disainiga korteritest üllatavalt kenad kodud saaks, on kõige olulisem leida üles kõige kavalamad ja soodsamad nipid.

Uuel hooajal saavad oma korteris sisustusmöllu teha kümme korteriomanikku igast Eesti nurgast. Tuhande euro ja Merlini ideedepagasi kasutamiseks on neil aega kaks nädalat, et avaldada lõpptulemusega muljet nii Keilile kui kohalikku turgu hästi tundvale kinnisvaraeksperdile. Vaid nii saab rahuliku südamega panna üles üürikuulutuse, milles pole häbi üürnikult õiglast hinda küsida, ja tänu üüritulule oma järgmisi unistusi täitma hakata.

Saade «Kodud rahaks» on Kanal 2 eetris kolmapäeviti kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles