VIDEOREPORTAAŽ ⟩ Grete Paia «Laula mu laulu» võtteplatsist: ma mõtlesin, et kas ma olen täiesti hulluks läinud või siin kummitab!?

Copy

Homme, 1. aprillil alustab Telia Inspira kanalis uut hooaega paljude südamed võitnud «Laula mu laulu», kus seitse tuntud muusikut esitavad üksteise lugusid omaenda kastmes. Elu24 külastas Kernu mõisa, et tuua teieni telesaate valmimise telgitagused ja osalejate värsked emotsioonid. Vaata videot!

Sel hooajal hakkavad üksteise muusikapalasid esitama Anett Kulbin, Reket, Jalmar Vabarna, Stefan, Stig, Grete Paia ja Siiri Sisask. Helilooja eriosas on Olav Ehala. Lauljad esindavad väga erinevaid muusikažanre ja nende hitte oskab iga eestlane une pealt kaasa laulda.

Nädalaks ajaks mõisa kolinud seitsme laulja päevi täidavad üksteise lugude harjutamine ja õhtuseks etteasteks valmistumine. Lisaks jõuavad nad mõnusalt aega veeta ja lemmiktegevuste käigus saatekaaslasi paremini tundma õppida. Õhtul istutakse aga ühise peolaua taha ja kantakse väikese hingevärinaga ette üksteise kõige populaarsemaid laule.

Saate toimumiskohaks on veetleva paisjärve kaldal kõrguv Kernu mõisakompleks, mis on ehitatud 19. sajandi alguses kaunis klassitsistlikus stiilis. Elu24 sai võimaluse seda külastada.

Vaata videoreportaaži «Laula mu laulu» telgitagustest!

«Laula mu laulu» uus hooaeg on Inspira eetris alates 1. aprillist laupäevaõhtuti kell 21.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles