Saatejuht Keili Sükijainen oma friikõnnetusest: mul on traumapunkti kliendikaarti vaja varsti

Elu24
Copy
Saatejuht Keili Sükijainen murdis oma sõrmeluu.
Saatejuht Keili Sükijainen murdis oma sõrmeluu. Foto: Kuvatõmmised Instagrami-lugudest

Saatejuht Keili Sükijainenil algas nädal täbara olukorraga. Nimelt juhtus Keilil ööl vastu esmaspäeva tema sõnul friikõnnetus, mille järel vajas ta teisipäeval lausa operatsiooni.

Heategevusliku «Südamesoovi» saatejuht Keili Sükijainen avaldas esmaspäeva õhtul ühismeedias, et tal on üks valus ülestunnistus.

«Kui sa mõtlesid, et sinu nädal ei alanud kõige ilusamini, sul on täielik sinine esmaspäev käsil, siis mõelge uuesti,» ütles Keili Instagrami-loo alguses ja näitas kaamerale oma lahasesse pandud kätt.

Mis siis täpselt juhtus? «Põhimõtteliselt 24 tundi tagasi lähen mina siis kodus magama, ma ei tea, kuidas see võimalik oli, koperdasin kuidagi voodi ääre otsa nii, et mu näpp käis tagurpidi, luust välja,» kirjeldas Keili, pidades silmas oma väikest sõrme.

«Mul on luumurd. EMOs mõtlesin, et pole hullu, tõmbavad selle reaalselt tagasi ja mida iganes. Siis nad tegid kaks pilti ja said aru, et selle kipsiga ei fikseeri midagi. Ehk siis ma pean operatsioonile minema, homme [kell] 7.20 lähen Tartus operatsioonile.»

Kanal 2 saadete «Südamesoov» ja «Kodud rahaks» saatejuht Keili Sükijainen. 
Kanal 2 saadete «Südamesoov» ja «Kodud rahaks» saatejuht Keili Sükijainen. Foto: Konstatin Sednev/Postimees

Keili avaldas, et talle pannakse operatsiooni käigus kruvi, et sõrmeluu fikseerida. «Ma ei tea, kuidas see võimalik on!? Ma ei ole nii kobakäpp,» imestas Keili ühismeedias, «mul ei ole kunagi tervisega mingeid probleeme olnud. Ma olen ühe korra elus operatsioonil käinud, seda ka erakliinikus, lõigati mandlid ära. Ma täiega kardan haiglaid ja nüüd mul on poole aasta jooksul kaks sellist õnnetust. Kõigepealt põlvega, nüüd käega.»

Saatejuhile jäi lõplikult arusaamatuks, kuidas selline õnnetus üldse juhtuda sai. «Mulle ei mahu pähe, kuidas selline friikõnnetus juhtuda sai ja miks minuga?» Lisaks kirjutas ta Instagrami-lugudesse: «Miks minuga sellised asjad juhtuvad? Mul on reaalselt traumapunkti kliendikaarti vaja varsti.»

Keili näitas oma fännidele ka röntgenipilti, mis luumurrust tehti.
Keili näitas oma fännidele ka röntgenipilti, mis luumurrust tehti. Foto: Kuvatõmmi Instagrami-lugudest

«Ma olen väga õnnetu. Ja ma väga kardan seda operatsiooni, sest ma saan aru, et see luumurd on päris tõsine,» ohkas Keili. «Mul ei ole sõnu. Soovige mulle edu, et homme kõik hästi läheks ja see paranemine võimalikult valutu oleks.»

Oma õnnetusest rääkides avaldas Keili Instagrami-lugudes, et kuigi ta mõtles EMOs, kui valus, paha ja õnnetu kõik on, siis sealsed töötajad olid väga abivalmid. «Tartu EMOs olid reaalselt kõige armsamad arstid ja õed, kes tegutsesid nii profilt ning tõmbasid vähemalt pool mu hirmust alla. Südamest aitäh!» 

Esmaspäeval olid Keilil veel «Südamesoovi» võtted, kuid tänane hommik algas saatejuhile operatsiooniga. Soovime Keilile kiiret paranemist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles