PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 28. märts: Veevalajad võiksid mõnd koolitust väisata, Jäärad on uudishimulikud

Copy
Tärkavad kevadlilled Rakvere teatripargis.
Tärkavad kevadlilled Rakvere teatripargis. Foto: Ain Liiva

Ja ongi käes märtsikuu viimane teisipäev...

JÄÄR

Merkuuri ja Jupiteri ühendus teeb sind uudishimulikuks, oled avatud uutele teadmistele ja võid saada väga olulist infot.

SÕNN

Tööl vajad vabadust oma tegevust ise planeerida. Kui sul on võimalik oma asju ise otsustada, võid leida huvitavaid võimalusi.

KAKSIKUD

Tänane päev võiks millegi poolest erineda tavalisest tööpäevast. Hea, kui saad näiteks kuhugi sõita, et uute inimestega kohtuda.

VÄHK

Töised koosolekud võivad olla põnevad ja edasiviivad. Õhus on nii mõnigi uudne ja samas teostatav idee. Aga ka pinget on omajagu.

LÕVI

Suhete arendamisel oled leidlik. Sa teed oma väljavalitu elu huvitavaks, pakkudes talle üllatuslikke seiklusi.

NEITSI

Midagi on vaja teha teistmoodi kui tavaliselt. Kas muuta töövõtteid või töökorraldust või lihtsalt minna tööle teist teed pidi.

KAALUD

Hea päev selleks, et kallimaga koos midagi põnevat ette võtta. Võiksite näiteks koos väljasõidule minna või koolitusel osaleda.

SKORPION

Tegutsed innukalt, proovid välja mõelda uusi lahendusi. Sul võib tekkida häid mõtteid, kuidas töökorraldust ladusamaks muuta.

AMBUR

Küllap jõuab sinuni uut infot, mis paneb sind toimuvale uue pilguga vaatama. Võid saada inspiratsiooni loominguliseks tegevuseks.

KALJUKITS

Keegi sõpradest või sugulastest võib sulle rahaasjus eriti nutikat nõu anda. Saad seda kiiresti ka ära kasutada.

VEEVALAJA

Suurepärane päev selleks, et minna koolitusele – infokanalid on avatud, oled vastuvõtlik uutele teadmistele, õpid huviga.

KALAD

Äri- ja rahaasju tasub innukalt ajada. Mingid varasemad probleemid õnnestub lennult lahendada, kui lähened neile uudsel viisil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles