SUUR ŠOKK ⟩ Prints Harry saabus ootamatult Londonisse

Betty Ester-Väljaots
Copy
Prints Harry täna Londonis.
Prints Harry täna Londonis. Foto: Jordan Pettitt/AP

Suurbritannia prints Harry saabus esmaspäeval Londonis kohtusse, kus arutatakse Daily Maili ja Mail on Sundayd välja andva meediamaja vastu esitatud hagi privaatsuse rikkumise kohta. Lisaks Harryle on tunnistajapinki oodata teisigi kuulsuseid.

Prints Harry, laulja Elton John ning näitlejad Liz Hurley ja Sadie Frost süüdistavad meediafirmat Associated Newspaper Ltd (ANL) ebaseaduslikus info hankimises, vahendab BBC. Meediamaja peab süüdistusi «absurdseks laimuks».

Neli päeva kestva istungi jooksul ülemkohtus arutatakse, kas kaebus võetakse menetlusse. Hagiga on seotud veel Elton Johni abikaasa David Furnish ning paruness Doreen Lawrence. Clarendoni paruness Lawrence on 1993. aastal rassismist motiveeritud rünnakus tapetud Stephen Lawrence’i ema.

Näitleja Sadie Frost saabub kohtusse. 
Näitleja Sadie Frost saabub kohtusse. Foto: TOBY MELVILLE/REUTERS
Laulja Elton John kohtusse saabumas.
Laulja Elton John kohtusse saabumas. Foto: HENRY NICHOLLS/REUTERS

Grupp kuulsusi esitas kaebuse eelmisel aastal ning neid esindava advokaadibüroo Hamlins 2022. aasta teate põhjal on mainitud isikud saanud teadlikuks mõjuvatest ja väga häirivatest tõenditest, mis kinnitavad, et nad on olnud ebameeldiva kriminaalse tegevuse ja jämeda privaatsuse rikkumise ohvrid. Kõige selle taga on allakirjutanute hinnangul ANL.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles