PÄEV TALLINNA VANGLAS ⟩ Tõsielusarjast «Kõige parem kaaslane» tuntud Helle-Mai: poleks arvanudki, et vanglaelu selline on

Copy
Helle-Mai Vinni
Helle-Mai Vinni Foto: Sander Ilvest

TV3 tõsielusarjas «Kõige parem kaaslane» osalenud Helle-Mai Vinni võttis ette põneva väljakutse ja läks töövarjuks Tallinna vanglasse. «See amet tundub mulle huvitav, sest ükski päev ei ole samasugune ja iga päev on erinev,» ütleb Helle-Mai. Samuti avaldab ta ühe põneva asjaolu, mis oli talle vangla juures väga üllatav.

Sisekaitseakadeemia justiitskolledž jagas sotsiaalmeedias postitust sellest, kuidas Helle-Mai kadetivarjuks käis. 20-aastane Helle-Mai on tuntud tõsielusarjast «Kõige parem kaaslane». «Esimest korda tuli praktikale vanglasse kaasa kadetivari,» seisab postituses.

«Mihkel kohtus kadetivarjuga Tallinna vangla pääslas kell 9 ning tutvustas Helle-Maile oma tulevast tööd. Mihkel andis ülevaate tema ning Helle-Mai päevast: tegime tiiru vanglale peale, vaatasime tööstust ja vestlesime kabelis vangla kaplaniga. Helle-Mail oli palju huvitavaid küsimusi ning päeva lõpus ütles ta, et ei osanud oodatagi, et vanglaelu selline on,» jagab Sisekaitseakadeemia justiitskolledž oma Facebooki kontol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles