NÄDALAPROGNOOS ⟩ Nädal toob lootust ja ootamatuid uusi võimalusi: positiivsed üllatused on varuks

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 27. märts kuni 2. aprill 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Kuu on nüüd kasvavas faasis, kasemahl jookseb ja elu tahab elamist. Kõik liigub, kasvab ning avardub seestpoolt väljapoole. See nädal toob valdavalt soodsad seisud ning annab veidi stabiilsust keset pöördelisi aegu. Tasub võtta sellest parim!

Planeediseisud nädalapäevadel

Teisipäeval jõuab Merkuur ühendusse Jupiteriga – see seis leiab aset korra aastas ning tähistab uue lootuse ja optimismi sündi. Meel on siis kergem ning lihtsam on tõusta muredest ja mustadest mõtetest kõrgemale. Avanevad uued väljavaated ja perspektiivid, mis lisavad entusiasmi ja rõõmu. Isegi, kui seis on lühiajaline, aitab see korraks oma meele lähtestada ja pärast uuest paremast kohast edasi minna. Sel ajal tasub mõelda suurelt. Lisaks muutub suhtlemine lõbusamaks ja inspireerivamaks. 

Kolmapäeval on Päike trigoonis Musta Kuu Lilithiga (täpseks läheb ööl vastu neljapäeva), mis lisab tahet ja jõudu end väga ausalt väljendada, isegi kui see pole peavoolu või aktsepteeritud standarditega kooskõlas. See seis äratab inimestes nende sisemise eheduse, mõnikord ka metsikuma poole. Harmooniline trigoon leiab sellele aga konstruktiivse väljenduse ega pinguta üle. Sel ajal ollakse ka karismaatilisemad ning kergem on jätta endast sügavat muljet.

Neljapäeval viibib Marss trigoonis Saturniga, mis teeb päeva küllaltki produktiivseks. Siin toimub plaanipärane tegutsemine kindla eesmärgi nimel. See on töökas ja keskendunud energia, mis naudib samm-sammult oma sihtide suunas liikumist. Hea on leida oma tegevusele parem struktuur, planeerida tulevasi samme ja pikaajalisi tegevusi. See on töörindel päris edukas aeg, mis puutub töö tehtud saamisesse. Suurepärane toetus Kuu kasvavale faasile ja ettevalmistustele, mida kevad nõuab.

Reedel jõuab Veenus ühendusse Uraaniga – ka see seis toimub korra aastas ning on Veenuse ja Uraani vahelise uue tsükli algus. Suhted ja väärtused värskenevad ning siin on võimalus nendes teemades mingi uuenduslik muudatus teha. Üllatused võivad saabuda nii raha ja ressursside asjus kui ka suhetes.

See on imeline aeg uuteks tutvusteks, eriti romantilisteks. Asjad võivad juhtuda väga spontaanselt ning tuua kaasa kiire arengu. Ka olemasolevates suhetes on võimalik kogeda midagi uut ja põnevat, kui sellele ruumi teha. See seis võib tuua olulisi taipamisi seoses suhete ja armastusega – väga ausaid ja mõnikord isegi raputavaid pilguheite. Veenuse-Uraani ühendus purustab rutiine ja uued võimalused võivad saabuda nagu välk selgest taevast.

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval 04.39–13.22

Neljapäeval 16.45 – reedel 01.31

Pühapäeval 09.02 – 13.58

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles