BLOGI JA GALERII ⟩ «Mulle tundus, et mu hambaplomm hakkas logisema.» «Tähtede tähe» rokivoor oli paljudele raskeks pähkliks (1)

Copy

Täna õhtul kell 20.05 jätkub selle kevade võimsaim muusikasaade «Tähtede täht», mis esitab kaheksale suurepärasele artistile väljakutse, et selgitada välja, kes on parimatest parim igas muusikažanris.

Möödunud pühapäeval sai avapaugu muusikasaade «Tähtede täht», kus artistid asuvad välja selgitama, kes on parimatest parim igas muusikažanris. Esimene saade oli väga tantsuline, sest siirduti 70ndatesse, disko kuldajastusse. Saate lõpus krooniti diskokuningannaks Getter Jaani.

Diskolainelt võetakse täna õhtul suund hoopiski rajumale muusikastiilile, milleks on hard rock.

Saates panevad oma laulu- ja tantsuoskused proovile Stefan Airapetjan, Jaagup Tuisk, Synne Valtri, Getter Jaani, Tõnis Sarap, Peeter Oja, Alika Milova ja Elina Nechayeva. Saadet juhib alati särav ja otsekohene Jüri Butšakov.

Tähtede esitusi hakkab kommenteerima kolmeliikmeline ekspertide kogu, kuhu kuuluvad muusikaprodutsent Andrei Zevakin, lauljatar Lenna Kuurmaa ja terava keele poolest tuntud muusik Mihkel Raud.

Tagasi üles