PARADIISI HOTELLIKAPTENID Eestlased Indoneesia saarel püsti pandud unistuste majutusärist: kõik asjad tahavad siin hallitama minna

Elu24
Copy
Elika, Maarja ja Viljar
Elika, Maarja ja Viljar Foto: Kuvatõmmis saatest

Kolm eestlast rajasid 2019. aasta kevadel Balile üheskoos stiilse butiikhotelli. «Aega läks, aga asja sai!» räägib üks hotelli perenaistest, kes kutsub nüüd, neli aastat hiljem eestlasi päikeselisse oaasi puhkama ja selle imelise palmisaare võlusid nautima. 

Indoneesia saarest on viimase 10–15 aastaga saanud paljude maailma rändurite ja vabahingede üks peamisi unistuste sihtkohti. Balil on surfilained ja ka mõnus soe kliima. Ka ühel eestlaste sõpruskonnal oli just see Indoneesia saar pikalt hinges pakitsenud, enne kui nad päriselt sinna oma hotelli rajasid. Neil kolmel eestlasel ElikalMaarjal ja Viljaril sihikindlusest ja sügavatest soovidest küll puudust ei tule! 

See ongi ilmselt üks suuremaid võlusid, mis on ka neid Eesti rändureid just sinna tõmmanud: soe kliima ja värske puhas toit iga nurga peal olemas. Lisaks muidugi rõõmsameelsed ja sõbralikud inimesed ning päikeseloojang sumedal kevadõhtul oma hotelli katusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles