SUUR KÄIGUVAHETUS ⟩ Millises eluvaldkonnas võid nüüd oodata emotsionaalseid kapriise?

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Vaatame, mida toob kaasa värskelt alanud tulise Marsi liikumine läbi vesise ja tundliku Vähi tähemärgi ning millises eluvaldkonnas tunned selle mõju sina.

Laupäeval, 25. märtsil liikus Marss Kaksikutest Vähi tähemärki ja jääb sinna 20. maini. Marss määrab ära, mis meid motiveerib, mis annab meile jõudu, mille nimel me võitleme ja tegutseme, mis paneb meid liikuma. Marss valitseb loomulikult Jäära tähemärki, seega alati, kui Marss on Jääras, on Marss eriti tugev. Lisaks on Marss kõrgendatud Kaljukitses - selles märgis tulevad Marsil välja eriti head omadused ja ta teostab end kõrgendatud viisil. Vähk on aga Kaljukitse vastandmärk ja Marss Vähis on nõrgendatud seisus.

Miks siis nõrgendatud? Sest vesises ja emotsionaalses Vähis kaotab muidu tuline Marss osa oma julgusest, füüsilisest jõust, tahtejõust ja ambitsioonist. Ent kuna Vähk on ikkagi ka kardinaalne märk (lisaks Jäärale, Kaljukitsele ja Kaaludele), on siin oma algatusjõud olemas. Selleks, et Marss Vähis hästi toimiks, tuleb teha midagi, mis südamest tõesti korda läheb. Jõud tuleb koos tõeliste emotsioonidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles