GALERII ⟩ Draamat on rohkem kui eelmine aasta: just nemad panevad end «Naabrist parema» uues hooajas proovile

Copy

Ehitust täis telesaate «Naabrist parem» uus hooaeg on peagi tagasi! Elu24 kohtus uue hooaja võistluspaaridega otse ehitusplatsil, kus esimesed ehitustööd on juba tehtud. Vaata galeriist, kes hakkavad «Naabrist parema» värskes hooajas rinda pistma. 

Alari Kivisaare ja Maribel Vääna juhtimisel tuleb ka sel kevadel TV3 vaatajate meelt lahutama ehitussaade «Naabrist parem». Saatejuht Maribel tõdes, et konkurents on sel hooajal tugev ja võidujanu on suur. «Draamat on rohkem kui eelmine aasta,» lubas Maribel.

Uues hooajas hakkavad võistlema neli paari, kellele on lõbusalt antud järgmised hüüdnimed: Sisuloojad, Linnased, Maakad ja Sportlased. 

Sisuloojateks on üliõpilane Getter Adeele (21) ja Kaspar (27), kes on paar nii era- kui ka tööelus.

Linnased on abielupaar Keilast, lasteaias õpetaja abina töötav Kristin (28) ja ventilatsioonipaigaldaja Kristjan (36).

Maakad on aga 21-aastane Maria ja 25-aastane Erkki, kes on vastavalt üliõpilasest noorsootöötaja ja torumees. Eelmisel hooajal võtmemängus napilt välja jäänud paar on terve aasta oma plaane ja oskuski täiendanud ning unistus oma kodust on vaid kasvanud.

Sportlased on magistrikraadi omandav Cathy Vivien (23) ja üliõpilane Marten (23), kes alles teevad plaane leivad ühte kappi panna. Ehitatud koduga on neil suured plaanid.

Uue hooaja avaosa on eetris juba kolmapäeval, 29. märtsil kell 21.30. Finaalsaade, kus just tänu televaatajatele selgub hooaja võitja, läheb eetrisse juuni alguses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles