KRÕBE KOOK ⟩ Kantrilaulja Dolly Partoni lõbustuspargis on müügil eriti kallis küpsetis

Elu24
Copy
Kantrilaulja Dolly Parton.
Kantrilaulja Dolly Parton. Foto: Adam Gray / SWNS.com/Scanpix

USA kantrilaulja Dolly Parton pika ajalooga lõbustuspargis Dollywood on lisaks erinevatele atraktsioonidele ka maitsvaid küpsetisi täis kohvik. Üks kindel küpsetis on aga ühismeedias palju kära tekitanud.

2010. aastal tähistas Dolly Partoni lõbustuspark Dollywood oma 25 aastapäeva, vahendab Unilad. Selle puhul valmis eriline õunakook, mis kaalub üle kümne kilo! Õunakook on tehtud 40 kuni 50 õunast ning see on siiani lõbustuspargi kohvikus müügil.

Õunakoogi hind ei ole eriti taskukohane. Üks tükk suurest koogist maksab 19,90 dollarit ehk umbes 18 eurot ja 50 senti. Terve koogi saab aga kätte 229 dollari ehk 212 euroga.

Koogi hinnast üllatunud sisulooja tegi õunakoogi kohta TikToki video, mida on vaadatud ligi neli miljonit korda ja mis ajas netirahva kahte leeri. «Parem oleks, et see on sellise hinna puhul kuulaga kaetud,» kirjutas keegi pettunult. «Dollywood ei ole teie piletiraha üldsegi väärt. Ma eelistan Dollyt kontserdil näha,» teatas keegi.

Mõned fännid astusid aga Dollywoodi kaitseks välja ning tõstsid esile õunakoogi suuruse. «Arvestades koostisosi, tööd, arvatavasti spetsiaalseid vahendeid, see polegi eriti halb hind.»

@stonewall_kelsey You know we had to try a piece #dollywood #dollyparton #gatlingburgtennessee #fyp #trending ♬ 9 to 5 - Dolly Parton
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles