PÄEVAHOROSKOOP 24. märts: Jäär tunneb end reipalt, Kaljukits peaks vastassooga suheldes olema ettevaatlik

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Ground Picture/Shutterstock

Mõnusat reedet!

JÄÄR

Tunned end reipalt, oled saanud korraliku annuse jõudu ja tegutsemislusti. Tänase päeva jooksul suudad õige palju ära teha.

SÕNN

Rutiinsete ülesannete täitmine õnnestub kenasti. Tahad oma sammud esmalt hoolikalt läbi mõelda, alles siis edasi liikuda.

KAKSIKUD

Oled motiveeritud tegutsema, kui see toob sulle endale kasu, kuulsust ja au. Teiste eesmärkide nimel pingutamisel ei näe sa mõtet.

VÄHK

Ole valmis vastu võtma ja analüüsima uut infot – müra on küll palju, ent selle hulgast võid leida teavet, mis on lausa kulda väärt.

LÕVI

Ühised eesmärgid, rõõmud ja mured liidavad sind teistega. Kui sõbra käsi on toeks, oled võimeline paljugi korda saatma.

NEITSI

Ole armusuhteid arendades fantaasiaküllane, muuda kallima elu huvitavaks. Tee talle üllatus, mis pikaks ajaks meelde jääb.

KAALUD

Ainult iseenese tarkusele lootes ei maksa otsustavaid samme astuda. On oluline, et saaksid nõu pidada asjaliku ja usaldusväärse partneriga.

SKORPION

Paljude teiste ees saab sulle eeliseks asjaolu, et oled võimeline muutuvates oludes kiiresti reageerima ning samas ka loogiliselt mõtlema.

AMBUR

Õige hetk pikemaajalisi plaane paika seada. Jõudu on palju, mõte liigub süsteemselt. Oskad oma võimeid ja võimalusi õigesti hinnata.

KALJUKITS

Vastassooga suheldes tuleks olla ettevaatlik – pealtnäha süütu flirt seotud inimesega võib kaasa tuua ettearvamatuid tagajärgi.

VEEVALAJA

Võimalik, et oled hommikul laineharjal, päeva jooksul käid põhjast läbi ning jõuad öö hakul taas kõrgele. Emotsioonidel on suur jõud.

KALAD

Kas mäletad veel, et panid nädala algul plaanid paika? Palju sul on veel tegemata? Mida rohkem ära teha jõuad, seda kiiremini nädalavahetus algab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles