«Vähemalt sain teada, mis on võidurõõm!» Eestlanna jäi netikasiino vea tõttu ilma ligi 61 000 eurost

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock / Elu24 kollaaž

«Ma juba teadsin, kus ja kellele ma maksan ja kõik asjad...» ütleb endale ise hasartmängupiirangu seadnud Mari, kes jäi kasiino vea tõttu ilma ligi 61 000 eurost. Maksu- ja tolliameti teenuste osakonna juhtivkonsultant Ranno Aednurm sõnas, et kui mäng on toimunud õigustühiselt, oleks absurdne olukord, kui samal ajal inimesele tema võidud väljastataks.

Hasartmängu ja kasiinodega lõpparvet teha soovinud Mari (nimi muudetud, toimetusele teada) sattus hiljaaegu uskumatusse olukorda, kui hasartmängupiirangu ajal vabalt netikasiinos tegutseda sai ning seal ligi 61 000 eurot võitis. Oma võidusummat ta aga kätte ei saa. 

«Mul on peal hasartmängupiirang, mille olen endale ise peale pannud,» ütleb noor naine, kes on hasartmängusõltuvuse tõttu enda sõnul väga põhjas ära käinud. Ühel päeval tegi kiusatusele järele andnud naine siiski ühes Eestis litsentsi omavas netikasiinos sissemakse ning sai seal ka mängida. «Lihtsalt keerutasin ja vaatasin, kuidas 60 tonni kukub,» räägib Mari sellest, kuidas ta eneselegi üllatuseks ligi 61 000 eurot võitis. ​«See summa tuli sinna nii kiiresti ja... ma ei oskagi öelda,» ütleb Mari, kes oma tundeid sõnadesse panna ei oskagi. «Ma juba teadsin, kus ja kellele ma maksan ja kõik asjad...»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles