ÜLLAS OHVERDUS ⟩ Vanaisa tuhka puistama läinud ameeriklane hukkus

Elu24
Copy
Paar rannas. Pilt on illustreeriv.
Paar rannas. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Fitnessitreenerina töötav ameeriklane Damian Walker oli perereisil, kuhu ta oli läinud mõttega puistata oma vanaisa tuhk ookeanisse. Kahjuks sai tuha puistamine mehele ja tema isale saatuslikuks.

Arizona osariigist pärit fitnessitreener Damian Walker oli märtsi algul koos perega Puerto Ricos. 33-aastane Damian võttis ühel reisipäeval ette rännaku randa, kus ta koos abikaasaga oma vanaisa tuha veekogusse plaanis puistata, vahendab People.

Ühel hetkel tõmbas aga hoovus Damiani abikaasa endaga kaasa. Fitnessitreener läks oma kaasat päästma ja see Damianil ka õnnestus, kuid kahjuks ohverdas ta selleks oma elu.

«Ta pakkus paljudele inimestele sära,» kirjeldas meest tema kolleeg. Damiani jõusaali liige avaldas meediale, et mees oli kangelane. «Damian hüppas naisele järgi, ta elas oma elu sada protsenti kangelase vaimsuses.» 

«Ta oleks uhke olnud selle üle, kuidas see lõppes. Ta tahtis alati superkangelane olla ja lõpuks ta oligi,» täheldas kolleeg, kuid lisas, et Damiani kaotus on jätnud sügava haava. 

Kui hoovus abikaasat päästma läinud Damiani endaga haaras, läks appi ka fitnessitreeneri isa. Kahjuks kaotas tol päeval elu ka tema, kuid tema surnukeha ei ole siiani leitud.

Annetuste kodulehele ilmus GoFundMe postitus, millega paluti abi Damiani matuste jaoks. «Ta oli kõigi kangelane,» kirjeldati seal Damiani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles