Hanna Martinson šokeerivast juhtumist Itaalias: kolm tundi Milanos ja juba viiakse kaubikusse (1)

Elu24
Copy
Hanna Martinson
Hanna Martinson Foto: Remo Tõnismäe

«Võimalik, et kirjutasin alla eluaegsele laenulepingule, sest kõik oli itaalia keeles,» naljatles muusik Hanna Martinson ühismeedias, jagades üllatusliku hetke, mis lõi tal jalad alt. «Olen näinud selliseid videoid TikTokis, aga ei uskunud, et see võib kunagi minuga juhtuda.»

Muusik Hanna Martinson seikleb Itaalias ja otseloomulikult jagab ta enda seikluseid ka oma Instagrami jälgijatega. 

«Oled kolm tundi olnud Milanos ja juba viidi sind kaubikusse,» jagab Martinson neljapäeva õhtul juhtunut. «Mis asi see veel praegu oli. Hakkasin Duomosse minema sõbrannadega, kui meid võttis maha itaalia moebränd tegid tiktokki, kinkisid need riided päris minule,» rääkis Martinson videos.

«Ma olen kolm tundi Milanos olnud ja selline asi juhtub, see on nii lahe.» Muusik sõnas, et on TikTokis selliseid videoid näinud, ent ei uskunud, et see võib ka temaga juhtuda. «Võimalik, et kirjutasin alla eluaegsele laenulepingule, sest kõik oli itaalia keeles,» naljatles ta.

Instagrami tehtud postituses nentis Martinson, et manifesteeris seda ette. «Möödusime sellest samast grupist vahetult enne seda, kui nad mind rajalt maha võtsid. Vaatasin ostukotte, mis nendel käes olid ja mainisin oma sõbrannadele, et oo, tahaks teada, kus selle brändi pood asub – võiks seal shopata! Ja viie minuti pärast istusin selle sama brändi kaubikus ja võtsin riideid seljast ära. Ja panin nende antud riided muidugi selga.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles