PÄEVAHOROSKOOP 23. märts: Jääral edenevad tööasjad jõudsalt, Sõnn võiks täna kallimaga vanad asjad selgeks rääkida

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Dean Drobot/Shutterstock

Vahvat neljapäeva!

JÄÄR

Tööasjad edenevad jõudsalt. Avaldad oma mõtteid jõuliselt, samas selgelt ja arusaadavalt. Teisedki aktsepteerivad sinu arvamust.

SÕNN

Kallimaga võiksite täna vanad asjad selgeks rääkida. Saate üksteisest hästi aru, võtate arvesse just seda, mis on teile mõlemale oluline.

KAKSIKUD

Hea aeg koosolekute pidamiseks. Mõte liigub kiirelt ja loogiliselt, teistega koostööd tehes õnnestub häid plaane välja töötada.

VÄHK

Pealtnäha paistad küll rahulik, ent sügaval hinges võib segadust olla. Näed vaeva ja pingutad selle nimel, et teised sinu emotsioone ei märkaks.

LÕVI

Väga hea päev asjaajamiseks ja suhtlemiseks. Mõni äriasi õnnestub korda ajada, vajadusel mingid olulised dokumendid vormistada.

NEITSI

Sind köidab elu lõbusam pool, suhtlemine, pidutsemine ja kontaktide loomine. Vajad tähelepanu ning ootad iga saavutuse eest aplausi.

KAALUD

Äriasjade ajamine sujub hästi. Planeerid tegevust vägagi süsteemselt. Suudad teistele mõju avaldada, neid oma ideede teostamisse kaasata.

SKORPION

On hea aeg mõttetöö tegemiseks ja õppimiseks, aga ka kaaslastelt nõu küsimiseks. Oled süvenemisvõimeline ja terane.

AMBUR

Sul tasub pühenduda äri- ja rahaasjade ajamisele. Palju on kasu varem omandatud teadmistest ning möödanikus saadud kogemustest.

KALJUKITS

Kui tahad jõulisi samme teha, aruta asja esmalt hea sõbra või mõttekaaslasega. Koostöös võivad sündida geniaalsed ideed.

VEEVALAJA

Saatuslik Pluuto jõuab täna taevakaarel Veevalaja märki, jäädes esialgu sinu kaaslaseks juuni alguseni. Õhus on tähenduslikkust.

KALAD

Võid täna midagi olulist teada saada. On hea aeg õppimiseks, vajalikku infot saad ka lihtsalt tarkade inimestega vestlusi arendades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles