Sügisel ära jäänud «Pöördes» kontserdid rõõmustavad pileti ostnuid aprillis

Elu24 muusikatoimetus
Copy
«Pöördes» kontserdid.
«Pöördes» kontserdid. Foto: Diana Unt

Vaid kolmel õhtul aprillis jõuab publiku ette ainulaadne kontsertformaat «Pöördes», mis ühendab laval muusika, stand-up'i ja EFTA-L parimaks meelelahutussaateks nomineeritud telesaate. Mõnusa õhtu loovad ja hea meelelahutuse toovad publikuni huumoripreemiaga pärjatud ja auhindadele nomineeritud artistid.

Juba 5., 6. ja 7. aprillil tulevad Koit Toome, Saara Pius ja Indrek Raadik esmakordselt lavale koos õhtujuht Kait Kalliga, et anda kolm unustamatut kontserti, mille repertuaar koosneb armastatud hittidest rock’n’roll’i ja rokkmuusika varasalvedest. Andunud fännid ei jää ilma ka artistide omaloomingust, sest Koit Toome ja The Tuberkuloitedi tuntud lood saavad vaid selleks kontserdiks värsked töötlused.

Koit Toome, Indrek Raadik, Saara Pius.
Koit Toome, Indrek Raadik, Saara Pius. Foto: Diana Unt / Elu24 kollaaž

Kontserdi idee ja nimi on kantud sel kevadel Eesti Filmi- ja Teleauhindadele (EFTA) nomineeritud meelelahutussaatest «Pöördes». Koit Toome, Saara Pius ja Indrek Raadik on EFTA-l nomineeritud ka parimateks saatejuhtideks. Kontsertõhtut juhib ja huumori eest hoolitseb Oskar Lutsu huumoripreemia laureaat ning aasta sisulooja nominent Kait Kall.

««Pöördes» saate tegemise käigus tuli välja, et meil on esimesest hetkest peale maru hea klapp ja hästi toimiv keemia. Laiendasime piire, mõtlesime ja tegutsesime telekaamerate ees kastist välja ja nagu lugupeetud EFTA žürii nominatsioonid näitavad, siis see toimis. Seetõttu otsustasime viia selle loomingulise põlemise ka lavale publiku ette. Me ei hoia ennast tagasi ja laseme heas mõttes looma endast välja,» rääkis kolmik telesaate ja kontserdi sümbioosist.

Sügisest kevadesse

Mullu novembri keskel selgus ootamatult, et 20., 23. ja 24. novembriks planeeritud sarja «Pöördes» kontserdid Tartus, Tallinnas ja Pärnus lükkuvad edasi ning toimuvad 2023. aasta aprillis. Kontserdikorraldaja POINT Productions teatas, et paraku jäi saate esilinastuse järgne ja live-kontsertide eelne müügiperiood liiga lühikeseks, et täita kontserdisaalid novembri lõpuks vajaliku hulga publikuga. Seetõttu sündis otsus lükata kontserdid kevadesse.

Kontserdid toimuvad:

5. aprillil Pärnu kontserdimajas,

6. aprillil Tallinnas Alexela kontserdimajas,

7. aprillil Vanemuise kontserdimajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles