VIDEO ⟩ Alasti tänaval uitanud Amanda Bynesi kohanud fänn: andsin talle raha ja rääkisime

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Fänn kohtas Amanda Bynesi reede õhtul Los Angelese kesklinnas, pühapäeval viidi endine lapsstaar psühhiaatrikliinikusse.
Fänn kohtas Amanda Bynesi reede õhtul Los Angelese kesklinnas, pühapäeval viidi endine lapsstaar psühhiaatrikliinikusse. Foto: Kuvatõmmised TikToki videost

Kunagine lapsstaar Amanda Bynes, kes pühapäeval psühhootilise episoodi järel alasti Los Angelese tänaval uitas, oli tänavatel kõndinud päevi. «Ta oli armas,» kirjeldas Bynesi kesklinnas kohanud fänn ühismeedias postituses.

Elu24 vahendas teisipäeval, et kunagine lapsstaar Amanda Bynes uitas pühapäeval alasti Los Angelese tänavatel. Endale ise abi kutsunud Bynes viibib praegu psühhiaatrikliinikus valve all, sest ta ei olnud ekskallima sõnul mõnda aega ravimeid võtnud. Kuigi esialgu hoitakse abivajajaid valve all 72 tundi, siis Bynesi ravi pikendatakse, vahendab TMZ.

Teadaolevalt oli Bynes tänavatel kõndinud päevi. Kolmapäeval ehk 15. märtsil teisaldati Bynesi valesti pargitud auto umbes 65 kilomeetrit naise kodust ja 24 kilomeetrit Los Angelese kesklinnast, kuhu ta pühapäeva hommikuks sattus.

Bynes ise oli abi kutsudes pealtnägija sõnul öelnud, et tal oli psühhootiline episood. Teadaolevalt kasutas ta ringi liikumiseks ühistransporti või hääletas. Reede õhtul oli Bynes Los Angelese kesklinnas kohanud lahket fänni.

«Amanda, ütle: «Mis toimub?»,» lausub fänn TikToki postitatud videos ja suunab kaamera Bynesi poole. Fänn jätkab, et nad kõnnivad Hollywoodi tänavatel. «Nägin oma tüdrukut jalutamas ja otsustasin küsida, mis toimub,» avaldas neiu videos, mille ta postitas oma kontole teisipäeval.

«Olen õnnelik, et ta saab abi, mida vajab,» viitas ta sellele, et Bynes on psühhiaatrikliinikus. «Ta oli armas, andsin talle natuke raha ja me rääkisime. Mõned inimesed lihtsalt vajavad kedagi, kellega rääkida,» kirjeldas ta reede õhtut.

Kommentaarides avaldas fänn, et Bynes oli palunud, kas ta võib temast kinni hoida. «Ta ei näe hea välja,» sõnas keegi kurvastusega. «Nii kurb, et ta seda kõike koges, Hollywood oli vist nii karm,» lisas teine.

Bynesi märgati teadaolevalt ka laupäeval ning tal olid veel kõik riided seljas. Ühel hetkel palus ta Beverly Hillsis võõralt küüti sooviga minna tagasi kesklinna.

Pärast juhtunut vabatahtlikult psühhiaatrikliinikusse läinud Bynesile ei plaanita allika väitel uut eestkostet määrata.

@kaitlynhotfox #amandabynes ❤️❤️ happy shes getting the help she needs. she was sweet, gave her some money and talked. sometime ppl just sb to talk to. #fyp #goviral #foryoupage ♬ original sound - kaitlyn
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles