Juba täna Hollywoodi legendaarne Ladies Night Eesti parimate baarmenitega

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba täna Hollywoodi legendaarne Ladies Night Eesti parimate baarmenitega
Juba täna Hollywoodi legendaarne Ladies Night Eesti parimate baarmenitega Foto: Club Hollywood

Eile toimunud Eesti baarmenite meistrivõistlustel osalenud Club Hollywood’i baaritöötajad on jätkuvalt ühed Eesti parimad. Baaridaam Aime ja baarmen Georgi teavad, mida nad teevad. Ja väga hästi! Selle tõestusena pälvis Aime Eesti Baarmenite Meistrivõistluste klassikalise võistluse VI koha. Klubi show-baarmen Georgi pärjati juba neljandat korda Eesti show-baarmenite meistritiitliga. Juba täna on mõlemad Hollywoodi baaris tööl. Seega on kõigil klubikülastajatel võimalus küsida Aimelt tema võidukokteili ning oma silmaga kontrollida, kas Georgi ikka oskab vabalt pea-alaspidi šeikida. 

Igal kolmapäeval Club Hollywood’is toimuv legendaarne Ladies Night toob kokku kõige tugevamad, kes alustavad nädalavahetust, kõige kenamad, kes löövad ennast üles, kõige populaarsemad, kes leiavad oma sõbrad, kõige energilisemad, kes pidutsevad hommikuni.

The Challenge is Yours! Teeme sellel kolmapäeval veel paremini!

Kus: Club Hollywood
Millal: 14. märts, uksed kell 23:00
Mis: Ladies Night - Green Wednesday!
KERT KLAUS & MVP (Tallinn)

MOVES-TO-THE-GROOVES by O.M.G. Dancers!Kert Klaus & MVP, moves-to-the-grooves by O.M.G. Dancers!

Vaata ka: www.clubhollywood.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles