410 PÄEVA KADUNUD Sõbrad muretsevad avalikkuse eest kadunud Clint Eastwoodi pärast

Elu24
Copy
Hollywoodi näitleja ja režissöör Clint Eastwood.
Hollywoodi näitleja ja režissöör Clint Eastwood. Foto: AP/Scanpix

Hollywoodi veteran, 92-aastane Clint Eastwood on avalikkuse eest kadunud olnud pea 410 päeva. Lisaks fännidele on vanameistri pärast mures ka tema sõbrad, kes kardavad Eastwoodi tervise pärast.

Vanameister Clint Eastwood saab mai lõpus 93-aastaseks, kuid kas näitleja oma sünnipäeva tähistab on kaheldav. Nimelt pole Eastwoodi avalikkuses nähtud juba üle aasta ning muret tunnevad ka mehe sõbrad, vahendab Radar.

Möödunud kevadel avaldas Eastwood, et plaane pensionile minna tal veel ei ole ja oma kõrgele eale vaatamata töötab ta Hollywoodis siiani. Kuigi nüüd on sõprade ja fännide arvates põhjust muretsemiseks, sest hetkel on Eastwoodil töös vaid kaks projekti, mis on juba lõppstaadiumis.

Viimati kõndis Eastwood punasel vaibal 6. veebruaril 2022. Suvel jättis ta minemata ka golfiturniirile, kus ta poeg osales. Viimasel on käinud Eastwood aastaid ja viimati ei mänginud ta turniiril 2012. aastal.

«Clintil on alati hea tervis olnud ja ta on elujõuline olnud vaatamata oma kõrgele eale, kuid see, et teda ei ole viimasel aastal näha olnud, on paljud tema sõbrad murelikuks teinud,» avaldas allikas meediaväljaandele.

«Raske on ette kujutada, et temaga pole kõik korras, kuid aeg jõuab meile kõigile järele,» lisas ta kurvalt.

Viimati võis Eastwoodi näha 2021. aasta draamas «Cry Macho», mis sai kriitikutelt laita ja põrus ka kinodes. Film läks maksma 33 miljonit dollarit, kuid teenis tagasi vaid 16 miljonit.

Toona filmi promodes tõdes Eastwood, et ta ei plaani pensionile minna enne, kui publik ära kaob. «Olen jõudnud punkti, kus ma mõtlen, kas sellest ei piisa, kuid mitte punkti, kus ma tahan lõpetada.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles