VÄRSKED FOTOD ⟩ Vaata pilte menuseriaali «The Crown» uuest hooajast

Betty Ester-Väljaots
Copy
Walesi prints William ja printsess Catherine 2022 suvel Jamaical sõjaväeparaadil.
Walesi prints William ja printsess Catherine 2022 suvel Jamaical sõjaväeparaadil. Foto: RICARDO MAKYN/AFP

Briti kuningaperest inspireeritud tõsielusarja «The Crown» kuues hooaeg on filmimisel ning prints Williami ja tema abikaasa Kate’i tutvumise loo jaoks on valitud põnevad osatäitjad.

Väidetavalt on kuues hooaeg viimane, mil menuka seriaali tegelastele saab kaasa elada. Viimase hooaja sündmustik algab traagilise noodiga, sest läbi mängitakse printsess Diana surm, vahendab moeväljaanne The Vogue. Otsapidi jõutakse välja nullindatesse, mil prints William läheb Šotimaale ülikooli ja kohub seal oma tulevasega.

Meg Bellamy (Kate Middleton) ja Ed McVey (prints William) seriaali «The Crown» kuuendas hooajas.
Meg Bellamy (Kate Middleton) ja Ed McVey (prints William) seriaali «The Crown» kuuendas hooajas. Foto: Andrew Milligan/PA

Prints Williami elu kajastamiseks on kaasatud lausa kaks näitlejat. Rufus Kampa mängib 15. aastast Williami, kes üritab toime tulla ema surmaga. Ed McVey mängib aga ülikooliaegset troonipärijat, kes kohtub St. Andrewsi ülikoolis Kate Middletoniga. Tulevast printsessi mängib Meg Bellamy, kelle jaoks on tulevase printsessi roll seiaalis «The Crown» esimene roll ekraanil. Ka Williamit kehastavatele noortele meestele on menuseriaalis osalemine esimene näitlejadebüüt.

Ed McVey (prints William) seriaali «The Crown» kuuendas hooajas.
Ed McVey (prints William) seriaali «The Crown» kuuendas hooajas. Foto: Andrew Milligan/PA

Eheda atmosfääri loomiseks filmitakse osasid episoode seriaalist «The Crown» Šotimaal St. Andrewsi ülikoolilinnakus, kus Kate ja William omal ajal loengutes käisid. Noored kohtusid aastal 2001 ja said lähemalt tuttavaks aasta hiljem, kui hakkasid sõpradega koos ühist majaosa üürima.

Meg Bellamy (Kate Middleton) ja Ed McVey (prints William) seriaali «The Crown» kuuendas hooajas.
Meg Bellamy (Kate Middleton) ja Ed McVey (prints William) seriaali «The Crown» kuuendas hooajas. Foto: Andrew Milligan/PA

Kate Middleton õppis kunstiajalugu ja prints William geograafiat. Hilisemas kihlusintervjuus on noored meenutanud esimesi kohtumisi.

Kate Middleton ja prints William 23. juunil 2005 aastal ülikooli lõpetamisel.
Kate Middleton ja prints William 23. juunil 2005 aastal ülikooli lõpetamisel. Foto: HO/REUTERS

«Ma läksin kõrvuni punaseks ja peaaegu jooksin minema ning olin väga häbelik, kui sind nägin,» ütles Kate Williamile. Noor prints leidis aga, et armastus käib kõhu kaudu ning proovis ühises köögis õhtusööki valmistada. «Pidin tihti sisse tormama, et päästa mis päästa andis,» meenutas Kate. Noored lõpetasid ülikooli aastal 2005, abiellumiseni kulus veel kuus aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles