KUID HOITUD SALADUS Rootsi näitleja Alexander Skarsgård sai isaks

Elu24
Copy
Rootsi näitleja Alexander Skarsgard 20. märtsil 2023.
Rootsi näitleja Alexander Skarsgard 20. märtsil 2023. Foto: Www.imago-images.de/Scanpix

Rootsi näitleja Alexander Skarsgård kinnitas viimaks, et sai möödunud aasta lõpus esimest korda isaks. 

Nädala alguses toimus HBO sarja «Succession» neljanda ja ühtlasi viimase hooaja esilinastus. Kohal oli ka sarjaga kolmandas hooajas liitunud Alexander Skarsgård, kes kinnitas viimaks, et sai möödunud aasta lõpus isaks, vahendab Page Six.

Skarsgård tänas punasel vaibal isaks saamise puhul teda õnnitlenud ajakirjanikku, kuid rohkem detaile rootslane ei avaldanud. Seega ei ole teada Skarsgårdi lapse sugu ega nimi.

Lapse ema on Rootsi näitlejanna Tuva Novotny (43). Nende suhe ja ühine laps on mitu kuud olnud avalik saladus. Paari nähti lapse ja lapsevankriga juba 2022. aasta novembris, kuid kuni siiani kumbki lapse sündi ametlikult ei kinnitanud. Paar ei ole isegi oma suhet avalikult kommenteerinud.

Novotnyl on see teine laps, tal on ekskallimaga 16-aastane tütar Ella. 

Isadusest 2013. aastal rääkinud Skarsgård tunnistas, et tema arusaam lapsevanema rollist muutus tänu ta enda isale. Skarsgårdi isa on Hollywoodis tuntud näitleja Stellan Skarsgård, kellel on kokku kaheksa last, kellest paljud on näitlejad.

Enne Novotnyga kohtumist oli Skarsgård suhtes mitme Hollywoodi staariga, näiteks Amanda Setfriendi ja Evan Rachel Woodiga. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles