Video: Nõia-Ints astus kohtu ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Leibur ehk Nõia-Ints astus Tallinnas kohtu ette
Indrek Leibur ehk Nõia-Ints astus Tallinnas kohtu ette Foto: Reporter.ee

Indrek Leibur ehk Nõia-Ints astus täna Tallinnas kohtu ette. Süüdistuse järgi meelitas Ints ühe noormehe autosse, osales väljapressimises, viibis noormehe löömise juures, võttis ära tema asjad ning andis need kaasosalisele üle.

Vaata Reporter.ee videot!

Indrek seletas:

Mina ei ole midagi teinud. See on sama hea, kui mina olen hääletaja ja võetakse mind peale ja seal autos keegi eelnevalt tegi midagi ja automaatselt olen kaasosaline.

Seda ma ei tea üldse, mis need mehed enne tegid. Mina ei näinud midagi, mis seal enne toimus. Läksin autosse, ajasin telefoniga juttu ja läksin pärast koju ära. See, et seal mingi asi oli toimunud pärast või enne... Kannatanu ei räägi üldse minuga midagi. Polegi ju midagi rääkida.

Kannatanu teab mind niipalju, kui ma tema kõrval autos istusin. Tema minu peale ei räägi, et mina oleks talle midagi teinud või välja pressinud.

Ma usun, et kohus teeb õige otsuse ega tunnista mind lampi süüdi.

Nii palju teadsin selles teemas, et ühed tahtsid mingit arvutit osta. Ütlesin, et okei, võin sebida selle inimese, kes müüb. Viisin neid kokku seal, andsin numbrid, ja ülejäänud, mis nad tegid seal, jagasid asju - seda ei tea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles