Miljardärist meediamogul Rupert Murdoch hakkab taas abielluma

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Meediamogul Rupert Murdoch 2019. aastal.
Meediamogul Rupert Murdoch 2019. aastal. Foto: Www.imago-images.de/Scanpix

Austraalia meediamoguli Rupert Murdochi (92) ligi 300 miljonit eurot maksma läinud lahutus jõustus alles möödunud aasta suvel, kuid juba plaanib mees uut pulmapidu. 

Miljardärist meediamogul Rupert Murdoch valmistub oma viiendaks pulmapeoks, vahendab CNN. Murdoch kohtas oma tulevast kaasat Ann Lesley Smithi septembris, kui naine mehe viinamarjaistandust külastas. 

Neid ühendab naise sõnul ühine teadmine meediamaastikust. «Nagu Rupert, oli mu lahkunud abikaasa ärimees, kes töötas kohalike ajalehtede, raadiojaamade ning telekanalite heaks,» täheldas 66-aastane Smith. Ta oli varem abielus kantrilauljast meediaärimehe Chester Smithiga, kes suri 2008. aastal.

Mõni kuu pärast kohtumist palus Murdoch Smithi (alumisel pildil koos meediamoguliga) uhke teemantsõrmusega endale naiseks ja paar plaanib abielluda suve lõpus. 

«Olin närvis. Kartsin armumist, aga teadsin, et see on mu viimane. Parem oleks, et see on viimane. Olen õnnelik,» kommenteeris Murdoch kihlust.

See on Murdochi viies abielu. Tema esimene abikaasa oli stjuardess Patricia Booker, teine Eesti juurtega ajakirjanik Anna Murdoch ja kolmas ettevõtja Wendi Deng.

Murdochi neljas abikaasa oli modell Jerry Hall ja nende lahutus jõustus alles möödunud aasta suvel. See lahutus läks Murdochile maksma 297 miljonit eurot, kuid see ei olnud Murdochi kõige kallim lahutus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles